Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'in gönüllü ekibi ortalığı karıştırdı... AK Partili Kaya ile CHP'li Sertel Twitter'da kapıştı

Soyer'in gönüllü ekibi ortalığı karıştırdı... AK Partili Kaya ile CHP'li Sertel Twitter'da kapıştı

AK Parti cephesinden İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer’e yine ‘şov yapma’ eleştirisi geldi. AK Partili Kaya ‘Tunç Soyer Gönüllü Ekibi’ yelekleri giyen kişilerin yardım dağıtmasını sert bir dille eleştirdi. AK Partili Kaya'ya yanıt CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'den geldi. Sertel 'Tunç Soyer Gönüllü Ekibi'nin belediyeyle bir ilgisini olmadığını belirterek Kaya'ya 'Çok cahilsin' dedi. AK Partili Kaya ise yanıt olarak Büyükşehir Belediyesi'nin araçlarıyla ve yardım paketleriyle dağıtım yapan 'gönüllü ekibi'nin fotoğraflarını paylaştı.

  • Ege Postası
  • 12.04.2020 - 15:14

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i yardım yaptığı İzmirlilerin isimlerini açıklayacağı ve ‘Tunç Soyer Gönüllü Ekibi’ yelekli şahısların yardım dağıtmasını sert bir dille eleştirdi. AK Partili Kaya, Soyer’i şov yapmakla suçlarken “Tunç Soyer adı, 153 yıllık İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden büyük değildir” diyerek çok sert eleştirilerde bulundu.

KAYA'DAN CHP'Lİ SERTEL'İN JET YANITINA FOTOĞRAFLI KONTRA
AK Partili Kaya'nın sosyal Paylaşımına CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'den 'Çok cahilsin yanıtı geldi'. AK Partili Kaya, CHP'li Sertel'in çıkışına Büyükşehir Belediyesi'nin resmi plakalı araçlarıyla ve logolu paketleriyle yardım dağıtan 'gönüllü ekibi' fotoğraflarıyla yanıt verdi. 



İşte AK Partili Kaya’nın sosyal medya paylaşımı:

Alan el veren eli görmeyecek dediniz, kamu kaynaklarıyla alınan ve resmi araçlarla taşınan yardımları vatandaşlarımıza böyle ulaştırdınız. Her sözünüzü icraatlarınızla kendiniz yalanlıyorsunuz. Her şeyiniz sahte, her işiniz samimiyetsiz. Bu zor günlerde bile reklam peşindesiniz.

 

Tunç Soyer adı, 153 yıllık İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden büyük değildir. Bu yardımları cebinizden değil, kamu kaynağıyla yaptığınızı unutmayın. Laf açılınca da bu işleri şov yapmadan, propaganda malzemesine dönüştürmeden, tevazuyla yaptığınızı iddia edersiniz. Görüyoruz samimiyetinizi!

 

 


ÖZGÜR HIZAL DA TARTIŞMAYA DAHiL OLDU!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.