Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer’e gazeteci danışman!

Soyer’e gazeteci danışman!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in tecrübeli gazetecilerinden İlyas Özgüven’i danışman olarak belirledi. Özgüven’in iletişim koordinatörü olarak belediyede aktif görev alması bekleniyor.

  • Ege Postası
  • 12.03.2020 - 00:52

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dokuzuncu danışmanını belirledi. İzmir’in tecrübeli ve saygın isimlerinden gazeteci İlyas Özgüven, Soyer’in yeni danışmanı oldu. Özgüven, uzun yıllar Doğan Haber Ajansı’nda Ege Bölge Temsilciliği görevini yürütmüştü.

İLETİŞİM KOORDİNATÖRÜ

Özgüven’in belediyede iletişim koordinatörü olarak görev alması bekleniyor.  

ÖZGÜVEN KİMDİR'

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 1965 yılında doğdu. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden 1987 yılında mezun oldu. 1986 yılında Hürriyet Gazetesi İzmir bürosunda çalışmaya başladı. Hürriyet Haber Ajansında emniyet, yargı muhabirliğinin ardından, politika ve yerel yönetimler alanlarında görev yaptı. Çağdaş Gazeteciler Derneği ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne üye oldu. 1998 yılında İstihbarat Şefi, 1999 yılında ise Hürriyet Haber Ajansı (hha) Ege Temsilciliği görevine getirildi. Aynı yılın sonunda Hürriyet Haber Ajansı ve Milliyet Haber Ajansı’nın birleşmesiyle kurulan Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) Ege Bölge Temsilcisi olarak görevini sürdürdü. Bu sırada köşe yazıları da yazdı, EÜ İletişim Fakültesi’nde Ajans Haberciliği derslerine girdi. Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin kuruluş aşamasında Danışma Kurulu’nda yer aldı. Doğan Haber Ajansı Bölge Temsilciliği görevinden 2016 yılında kendisi ayrıldı. Sürekli basın kartı sahibi. Evli, bir çocuk babasıdır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.