Dolar 32,5166
%0.21
Euro 34,7470
%0.07
Altın 2.490,620
%1.15
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den Yıldırım'a 'Yağmur suyu' yanıtı: Kendisi de ne yaptığını bilmiyor

Soyer'den Yıldırım'a 'Yağmur suyu' yanıtı: Kendisi de ne yaptığını bilmiyor

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu arasında gerçkeleşen ‘Seçim Özel’ programına İzmir detayı damgasını vurdu. Yıldırım’ın elindeki verilerde “İzmir’de kanalizasyon ve yağmur suyu ayrıştırma oranı %0” yazması dikkat çekti.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu ayrıntıya ilişkin, “Binali Yıldırım kendisi de ne yaptığını bilmiyor” açıklaması yaptı. Soyer'den Yıldırım'a 'Yağmur suyu' yanıtı

  • Ege Postası
  • 17.06.2019 - 16:15

EGEPOSTASI- Türkiye’nin ekrana kilitlendiği Cumhur ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve rakibi Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Seçim Özel’  programına İzmir detayı damgasını vurdu.

Binali Yıldırım’ın vaatlerini sıraladığı esnada elinde bulunan verilerde “İzmir’de kanalizasyon ve yağmur suyu ayrıştırma oranı yüzde 0” yazması dikkat çekerken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den cevap geldi.

“BİNALİ YILDIRIM DA NE YAPTIĞINI BİLMİYOR”

Başkan Soyer, programı değerlendirirken, Binali Yıldırım için 'gitmek olan bir taraf' tanımlamasını yaptı. Başkan Soyer, “Dün programda gördük ki bir taraf gitmekte olanı taraf yani Binali Yıldırım tarafı. Gitmekte olanın pili, şarjı bitmiş.  Bir de tam aksine Ekrem İmamoğlu gibi gelen bir taraf var. Coşku, heyecan ve kararlılık, özgüven var." dedi.

Başkan Soyer, İzmir’deki kanalizasyon ve yağmur suyu ayıştırma oranını %0 olarak gösteren Binali Yıldırım’a “Bence kendisi de ne yaptığını bilmiyor. Bu sebeple fazla üzerinde durmadı” cevabını verdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.