EGEPOSTASI- İzmir’in kanayan yarası trafik sorunu pandemiyle birlikte daha da arttı. Yıllardır çözüm aranmasına rağmen hayata geçirilen müdahaleler bugüne kadar trafik yarasına pansuman olmadı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir trafiğine nefes aldıracak yeni bir projeyi İzmirlilerle paylaştı.
Yeni proje kapsamında kesişim noktası olması nedeniyle günün neredeyse her saatinde trafik yoğunluğunun yaşandığı Bornova Evka-3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasında bağlantı yolu açılarak Bornova ulaşımına yeni bir güzergah kazandırıldı.Yeni yol ile birlikte Bornova 4. Sanayi’den Ankara Caddesi’ne direkt geçiş yapılabilecek.
Müjdeli haberi sosyal medya hesabından “BizYaparız” etiketiyle paylaşan Başkan Soyer, “Ya bir yol buluruz ya yeni bir yol açarız demiştik. Ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçiriyoruz. Evka-3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasında bağlantı yolu açarak Bornova'ya yeni bir güzergah kazandırdık. Böylelikle otoyola çıkış mesafesini yarı yarıya düşürdük” ifadelerini kullandı.
![]() |
ÖNCEKİ HABER | SONRAKİ HABER | ![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |