Dolar 32,5391
%0.16
Euro 34,9551
%-0.05
Altın 2.456,730
%0.84
Bist-100 9.876,00
%1.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer’den trafiğe nefes aldıracak adım

Soyer’den trafiğe nefes aldıracak adım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir trafiğine nefes aldıracak haberi kamuoyuyla paylaştı. Başkan Soyer, tamamlanan yeni yol projesiyle Evka-3 ile Ankara Caddesi arasında bağlantı yolu açıldığını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 23.11.2020 - 11:33

EGEPOSTASI- İzmir’in kanayan yarası trafik sorunu pandemiyle birlikte daha da arttı. Yıllardır çözüm aranmasına rağmen hayata geçirilen müdahaleler bugüne kadar trafik yarasına pansuman olmadı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir trafiğine nefes aldıracak yeni bir projeyi İzmirlilerle paylaştı.

Yeni proje kapsamında kesişim noktası olması nedeniyle günün neredeyse her saatinde trafik yoğunluğunun yaşandığı Bornova Evka-3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasında bağlantı yolu açılarak Bornova ulaşımına yeni bir güzergah kazandırıldı.Yeni yol ile birlikte Bornova 4. Sanayi’den Ankara Caddesi’ne direkt geçiş yapılabilecek.

Müjdeli haberi sosyal medya hesabından “BizYaparız” etiketiyle paylaşan Başkan Soyer, “Ya bir yol buluruz ya yeni bir yol açarız demiştik. Ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçiriyoruz. Evka-3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasında bağlantı yolu açarak Bornova'ya yeni bir güzergah kazandırdık. Böylelikle otoyola çıkış mesafesini yarı yarıya düşürdük” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.