Dolar 32,5998
%0.39
Euro 34,8067
%0.21
Altın 2.488,280
%0.15
Bist-100 9.464,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den Kılıçdaroğlu'na destek: Baskıya boyun eğmeyeceğiz

Soyer'den Kılıçdaroğlu'na destek: Baskıya boyun eğmeyeceğiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, organize suç örgütü lideri olma suçlamasıyla hükümlü bulunduğu cezaevinden infaz düzenlemesi sonrası tahliye edilen Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve hakaret içeren mektubuna tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yer aldığı bir videoyu paylaşan Soyer, "Baskıya boyun eğmeyeceğiz. Bu yolda yürüyenleri asla yalnız bırakmayacağız. Biz Varız Milyonlarız..." ifadelerini kullandı

  • Ege Postası
  • 18.11.2020 - 11:27

EGEPOSTASI-  Organize suç örgütü lideri suçlamasıyla 16 yıl cezaevinde kalan, infaz düzenlemesiyle tahliye edilen Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ve tehdit içeren mektup göndermesine tepkiler dinmiyor.

CHP İzmir İl Örgütü'nün sert ifadelerle Alaattin Çakıcı'ya tepki göstermesinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yer aldığı bir videoyu paylaşan Soyer, "İnsanımızın, huzur, refah ve adalet talebini yerine getirmek için hiçbir tehdide ya da baskıya boyun eğmeyeceğiz. Bu yolda yürüyenleri asla yalnız bırakmayacağız. #BizVarız Milyonlarız..." dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.