Dolar 32,5374
%0.16
Euro 34,9490
%-0.07
Altın 2.457,450
%0.87
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den Fuar ve 9 Eylül vurgusu, Vali Köşger'e teşekkür

Soyer'den Fuar ve 9 Eylül vurgusu, Vali Köşger'e teşekkür

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, İEF’nin pandemi sürecinde de olsa kapılarını 89’uncu kez kapılarını açmasına vurgu yaptı. Soyer, “Ne yazık ki geçen yılların aksine artık rakamlarla bir muhasebe yapamıyoruz” dedi. Soyer, kentte kademeli mesaiye geçildiği için Vali Köşger’e de teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 14.09.2020 - 09:37

EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, haftalık not defterinde  belediyenin rutin çalışmalarından bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, 9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşu için düzenlenen kutlamaları da hatırlattı.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) 89’uncu kez fakat pandemi sürecinde kapılarını açmasına değinen Başkan Soyer, “Önceki hafta sembolik de olsa açtığımız İzmir Fuarı’nı geçen hafta kapattık. Ne yazık ki geçen yılların aksine artık rakamlarla bir muhasebe yapamıyoruz. Ama önemli savaşlarda, depremlerde bile kesintiye uğramayan fuar geleneğimizin yaşatılmasıydı amaç. Bunu başardık, heyecanımızı 2021’e taşıdık” dedi.

Öte yandan salgının yeniden tırmanışa geçmesiyle tedbir ve kontroller kapsamında alınan esnek mesai kararları için İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e teşekkür eden Soyer, “Özel araç kullanımının artmasıyla yoğunlaşan trafiğe çare olarak önerdiğim kademeli mesaiyi onaylayan sayın valimize de teşekkür ediyorum. Evet, sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Sorunlarımız, dertlerimiz var. Ama ne olur enseyi karartmayalım, güzel günler gelecek. Bizim de umudumuz ve gücümüz var” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.