Dolar 32,5184
%0.02
Euro 34,8467
%0.53
Altın 2.429,990
%-0.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den Fuar'da İzmir turu

Soyer'den Fuar'da İzmir turu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu akşamki Fuar ziyaretinde İzmir’in ilçe belediyelerini ve sponsor firmaların stantlarını ziyaret etti. Soyer'den belediyelere ve firmalara ziyaret

  • Ege Postası
  • 15.09.2019 - 09:52

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 88. İzmir Enternasyonel Fuar’ını bir kez daha ziyaret ederek, ilçe belediyelerinin stantlarını dolaştı. İzmir’in ilçelerinin fuardaki stantlarını ziyaret eden Başkan Soyer’i belediye başkanları karşıladı. Bayraklı Belediyesi’nin standında Fuar’ın onur illerinden Kahramanmaraş’ın Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile de sohbet etti. Bazı ilçelerin stantlarında çocuklar dans gösterisi sergiledi.

 

Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Tunç Soyer, fotoğraf taleplerini geri çevirmedi ve İzmirlilerle sohbet etti. Bir sanatçı, Başkan Soyer’e üzerinde “Aşk ile İzmir” yazan bir karikatürünü hediye etti. İlçelerden sonra İzmir Fuarı’nın onur illerinden İstanbul’un standını, ve Fuar Asayiş Ekipleri Amirliğini de ziyaret eden Başkan Soyer, İzmir Enternasyonal Fuarı’na sponsor olan Migros ve Vestel stantlarına da uğradı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.