Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den Büyükşehir'e Seferihisar'dan bir atama daha

Soyer'den Büyükşehir'e Seferihisar'dan bir atama daha

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yakın çalışma arkadaşlarını Seferihisar’da birlikte görev yaptığı ekipten seçti. Soyer, Seferihisar Belediyesi’nde Halkla İlişkiler Müdürü olan İlker Kozan’ı, Büyükşehir’e özel kalem müdürü yaptı. Soyer, Seferihisar’da 10 yıldır birlikte çalıştığı Özel Kalem Müdürü Nur Özgül’ü ise Büyükşehir’de birinci sekreterliğine getirdi. Soyer'den Büyükşehir'e Seferihisar'dan bir atama daha

  • Ege Postası
  • 16.04.2019 - 17:19

EGEPOSTASI- Seferihisar’da 10 yıl belediye başkanlığı yaptıktan sonra yüzde 58 oyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı olan Tunç Soyer, ekibini oluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde, birinci sekreterliğine Seferihisar Belediyesi’ndeyken özel kalem müdürlüğünü yapan Nur Özgül’ü getiren Soyer, özel kalem müdürlüğü görevine ise yine Seferihisar’dan Halkla İlişkiler Müdürü İlker Kozan’ı atadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü’nü vekaleten yürüten Levent İşler, Yazı işleri ve Kararlar Tutanaklar Daire Başkanlığı’nda göreve devam ederken, yerine Seferihisar Belediyesi’nin Halkla İlişkiler Müdürü İlker Kozan geldi.  Soyer'in Seferihisar Belediyesi'nde 10 yıldır birlikte çalıştığı bedensel engelli Özel Kalem Müdürü Nur Özgül ise Büyükşehir’de Soyer’in birinci sekreteri oldu.

Özgül, seçim çalışmalarında farkındalık yaratmak amacıyla tekerlekli sandalyeye binen Soyer'in etkinliğine de katılmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.