Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den 'Biz Varız' açıklaması: 10 bin aileye ulaştık

Soyer'den 'Biz Varız' açıklaması: 10 bin aileye ulaştık

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında başlattığı dayanışma kampanyasında 10 bin aileye ulaşıldığını bildirdi. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi yazılı duyuru yaparak, İzmirlilerden destek istedi. Örnek paketi paylaşan yetkililer isteyenlerin bağış yapmak için 444 40 35 numaralı telefonu arayabileceğini isteyenlerin ise ayni yardımları Kültürpark 3 Nolu Hole bırakabileceğini açıkladı.

  • Ege Postası
  • 28.03.2020 - 13:34

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle etkilenen ihtiyaç sahibi yaş almış kişiler için yaptığı çağrıyla başlayan kampanyada 10 bin aileye ulaşıldığı duyuruldu.

Meslek odaları ve bazı iş insanlarının yanı sıra pek çok meslekten yüzlerce gönüllünün bulunduğu destekleriyle büyüyen dayanışma ağı ile ilgili son bilgileri paylaşan Başkan Soyer, 10 bine yakın aileye ulaşıldığını aktarırken, kampanyaya destek çağrısı yaptı.

DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ!

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer açıklamasında, "Geçen pazartesi günü #BizVarız dedik, müthiş bir dayanışma gösterdiniz. Ulaştırdığınız gıda, hijyen malzemelerini Kültürpark lojistik merkezinde toplayıp paketledik. Bir haftada, geliri olmayan 65 yaş üstü büyüğümüz ve çocuklu 10 bine yakın aileye ulaştırdık. Daha fazlasını da yapacağız. Bu krizde günlük gelirini kaybeden İzmirlilere yönelik kampanyamızı büyütüyoruz. Veren el alan eli, alan el veren eli görmüyor, görmeyecek. Haydi İzmir #BizVarız " ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR'DEN DESTEK DUYURUSU

Koronavirüs salgınından etkilenen İzmirliler için başlatılan dayanışma kampanyası sürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yazılı duyuru yaparak, İzmirlilerden destek istedi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Büyük miktarda bağış yapmak isteyen izmirliler 444 40 35 numaralı telefonu arayabilir. Ayrıca lojistik merkezi haline getirdiğimiz Kültürpark 3 Nolu Hole de ayni yardımlar teslim edilebilir.

Hemşehrilerimiz lojistik merkezine paketli ve kullanım tarihi geçmemiş kuru gıda ve hijyen ürünlerini getirebilir. İsteyenler aşağıda örnek olarak sunduğumuz ürünlerden bir paket hazırlayabileceği gibi marketlerin ramazan paketlerinden de alabilir. Her üründen bir tane içeren paketler yerine isteyen yurttaşlarımız tek bir kalemden de istedikleri kadar getirebilir.

ÖRNEK PAKET:

KAŞAR PEYNİRİ (500 GRAMLIK)

BEYAZ PEYNİR (500 GRAMLIK)

TULUM PEYNİR (500 GRAMLIK)

ZEYTİNYAĞI (1 LİTRELİK)

ÇAY (1 KİLOLUK)

ŞEKER (1 KİLOLUK)

PİRİNÇ (1 KİLOLUK)

BULGUR (1 KİLOLUK)

MERCİMEK (1 KİLOLUK)

KURU FASULYE (1 KİLOLUK)

NOHUT (1 KİLOLUK)

HER TÜRDEN TEMİZLİK MALZEMESİ"

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.