Dolar 32,4540
%-0.08
Euro 34,8164
%0.03
Altın 2.421,780
%-0.04
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer, Ankara'da CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü

Soyer, Ankara'da CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü

İsmi uzun süredir parti kulislerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için konuşulan ancak adaylık dosyası almayan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile 20 dakikalık bir görüşme yaptığı öğrenildi. Başkan Soyer, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü

  • Ege Postası
  • 15.12.2018 - 14:19

EGEPOSTASI- 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi partilerde aday belirleme çalışması sürüyor. Pekçok büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan aday adayını açıklayan CHP Genel Merkezi, İzmir'de büyükşehir ve 30 ilçeyle ilgili tek isim telafuz etmezken, gözler Ankara'ya çevrilmiş durumda.

CHP'li aday adayları ve mevcut belediye başkanları belirsizlik sürecinde bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için Ankara'nın yollarını aşındırıyor.

İsmi uzun süredir kulislerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için konuşulan ancak adaylık dosyası almayan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da görüştüğü öğrenildi.

Yaklaşık 1 hafta önce Kılıçdaroğlu'ndan randevu talep eden Başkan Soyer'e bugün için tarih verildiği aktarıldı.

Edinilen bilgiye göre; CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun makamında başbaşa gerçekleşen ve 20 dakika süren görüşmede aday adaylığı ve yerel seçimlerle ilgili fikir alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.