Dolar 32,5793
%0.32
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.514,500
%1.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
SOUVENIR başlıyor

SOUVENIR başlıyor

Yeni yıl hediyeliğinde çeyrek asırlık İzmir geleneği haline gelen SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, Bayraklı Belediyesi'nin ev sahipliğinde Tepekule Kongre Merkezi'nde başlıyor. Bayraklı Belediyesi ev sahipliği yapıyor

  • Ege Postası
  • 14.12.2017 - 14:22

Her yeni yıl öncesinde binlerce İzmirlinin hediye alışverişi yaptığı SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, 16 Aralık Cumartesi günü 28. kez kapılarını Bayraklı Tepekule Kongre Merkezinde açacak. 16 gün süreyle açık kalacak Hediyelik Eşya Günleri 31 Aralık akşamı kapanacak. Aynı çatı altında mücevher takıda çadır fırsatlarını sunacak olan Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri, 22 Aralık tarihinde açılacak. 

Yaklaşık 80 firma organizasyona katılacak. Stantlarda ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünleri, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünleri, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler görücüye çıkacak. Ürünlerin tanıtımları ve avantajlı fiyatlardan satışları yapılacak. 16 gün sürecek organizasyon her gün 11.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Geçen sene büyük talep gördüğü için organizasyon kapsamında Kültürpak Basmane kapısı önünden Tepekule Kongre Merkezi'ne ücretsiz servis kaldırılacak.

22 Aralık'ta SOUVENIR'ın Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri başlayacak. Her çeşit muhtelif ayarda altın takı, elmas, pırlanta ürünler, tek taş yüzükler, setler, kolyeler, bilezikler, küpeler, incili ürünler, yakut, safir, yeşim gibi değerli taşlı takılar indirimlerle satılacak. 22-31 Aralık 2016 tarihlerinde Tepekule Kongre Merkezi'ndeki organizasyon 10 gün sürecek.

SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri'nin bir İzmir klasiği olduğunu vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, bir İzmir geleneği ve markası olan SOUVENIR'ın yeni yıl öncesi ziyaretçilerini, katılımcılarını ve binlerce hediye alacak kişiyi sevindireceğini söyledi.  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.