Dolar 32,3443
%0.08
Euro 34,9833
%-0.23
Altın 2.321,270
%0.04
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sonsuz minnetle...

Sonsuz minnetle...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. yıl dönümünde Karşıyaka’da da törenlerle anıldı. Karşıyaka Hükümet Konağı önündeki anma programına; Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, resmi kurumların temsilcileri ve sivil toplum örgütleri katıldı. Atatürk büstüne çelenk sunumu yapıldı. 

  • Ege Postası
  • 10.11.2017 - 11:04

Saatler 09.05’i gösterdiğinde ise Karşıyaka’da hayat durdu. Hem tören alanındakiler hem balkonlardaki vatandaşlar hem de cadde ve sokaklardaki Karşıyakalılar, Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı anda saygı duruşuna geçti. Siren ve korna sesleri ilçenin dört köşesinde yankılanırken, duygu dolu anlar da yaşandı. 83 yaşındaki Saime Alçıtepe, Foça’dan getirdiği kasımpatıları Atatürk heykeline bıraktı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kalbimizde ölümsüzlüğe ulaştığı 10 Kasım’ın 79. yıl dönümünde; O’nu her zamankinden daha çok arıyor ve anıyoruz. Ülkemizin çağdaş, demokratik ve laik bir Cumhuriyet olarak varlığını sürdürmesinin, gösterdiği hedeflere yürümekle mümkün olacağını çok iyi biliyoruz. Ata’sını seven, anlayan bir Karşıyaka ve Türkiye her zaman var olacaktır” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.