Dolar 32,5510
%0.2
Euro 34,9531
%-0.05
Altın 2.448,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Son işlerinde suçüstü yakalandılar

Son işlerinde suçüstü yakalandılar

İZMİR'in Ödemiş ilçesindeki 6 alışveriş merkezinden çeşitli tarihlerde hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen 3 kişi, son işlerinde polis tarafından suçüstü yakalandı.

  • Ege Postası
  • 14.11.2017 - 06:59

Gözaltına alınan şüphelilerin, çaldıkları malzemeler otomobil ve evlerindeki aramalarda ele geçirildi.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün, bir süredir takibe aldıkları hırsızlık şüphelisi G.K. (62) ve Ü.K.'yi (41) ilçe merkezindeki bir alışveriş merkezinden hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı. İki şüpheliyi alışveriş merkezinin otoparkında otomobilde beklediği belirlenen R.K. (68) de polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Şüphelilerin çeşitli tarihlerde ilçedeki 5 alışveriş merkezinden daha hırsızlık yaptıkları güvenlik kameraları görüntülerinden belirlendi. Şüphelilerin Emmioğlu ve Anafartalar Mahallesi'ndeki evlerinde de polis arama yaptı. Emmioğlu mahallesindeki evde yapılan aramada çalıntı olduğu anlaşılan çok miktarda çeyiz eşyası, iç giyim, tekstil malzemesi, ev ve mutfak eşyaları ile birlikte temizlik malzemeleri ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüphelinin polisteki işlemleri sürerken, ele geçirilen malzemelerin tutanakla sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.