Dolar 32,5263
%-0.06
Euro 34,7959
%-0.2
Altın 2.432,990
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Son dönemin modası villa tatilleri

Son dönemin modası villa tatilleri

Son dönemlerde tüm dünya ile birlikte ülkemizde de etkisini gösteren Covid-19 virüsü, tatil alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Daha önce kalabalık otel tatillerinin yerini villa tatillerine bırakıyor.

  • Ege Postası
  • 10.06.2020 - 10:53

Siz de sevdiklerinizle ve ailenizle sadece size özel geçirebileceğiniz tatil villalarında tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik bu villalar muhafazakar villa özelliği ile sadece size özel ve dışarıdan kimsenin göremeyeceği yerde konumlandırılarak size özel bir mahremiyet de sunuyor. Ailenizle birlikte geçireceğiniz yaz tatili için İslami Tatil Villaları arasından Türkiye'nin en gözde yerlerinde virüsten ve gözlerden uzak bir tatil planlayabilirsiniz.

Pandemi sürecinde hijyenin öneminin kat ve kat artması, insanları temizlik için daha da dikkatli yapıyor kuşkusuz. Her biri dezentekte edilen villalarda tatil yapmak da plan yapanlar için önemli bir özellik. Daha önce otellerin kapasiteleri ve imkanları arasında seçim yapılırken şimdi villaların imkanları ve hijyen özellikleri bir numaralı tercih sebebi. Siz de kendi hijyeninize uyarak gözlerden ve virüslerden uzak bir tatil arayışındaysanız tatil villalarını rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Tatil villalarının bir diğer olumlu özelliği de Akdeniz ve Ege'nin en güzel koylarında konumlandırmaları. Tatil villaları ile hayalinizdeki gibi bir tatil yaşarken aynı zamanda ülkemizin en güzel yerlerinin de keyfine doyasıya varabilirsiniz. Ayrıca çocuklu ailelerin tercihi havuzlu villalar da yine bu tip tatil villası seçiminde oldukça önemli bir kriter. Çocukların gün boyu havuzda eğlenceli vakit geçirirken siz de kendiniz için kaliteli vakit ayırabilirsiniz.

Her gün değişen ve gelişen günümüz şartlarında siz de değişen tatil konseptini deneyimlemek için bu yaz her zaman hayalini kurduğunuz tatil villaları ile tanışabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.