Dolar 32,5381
%0.16
Euro 34,9197
%-0.15
Altın 2.436,800
%0.02
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Son dakika: Ünlü baklavacı tutuklandı

Son dakika: Ünlü baklavacı tutuklandı

FETO soruşturmasında son dakika gelişmesi.. Gaziantepli Habeş Seyitoğlu Baklava şirketinin ortağı ve genel müdürü Serdar Seyitoğlu FETÖ soruşturması kapsamında “terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklanması istemiyle hakimliğe sevk edilmişti. Seyitoğlu hakkında tutuklama kararı çıktı.

  • Ege Postası
  • 28.10.2016 - 20:14

Serdar Seyitoğlu, soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Soruşturmayı yürütensavcı Seyitoğlu'nu tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti. Hakimlik ifade işlemlerinin ardından Seyitoğlu hakkında tutuklama kararı verdi. Seyitoğlu'nun Silivri Cezaevine gönderileceği öğrenildi. 


Seyitoğlu’nun himmet adı altında FETÖ  için işadamlarından yüksek miktarda para topladığı için Gülen tarafından ödüllendirildiği, kendisine plaket, namaz takkesi, seccade ve tesbih gönderdiğini iddia ediliyordu. 

Daha önce de FETÖ soruşturması kapsamında ünlü tatlıcılardan Faruk Gülloğlu markasının sahibi Faruk Güllü tutuklanmış, kardeşi Nejat Güllü serbest bırakılmıştı. Seyidoğlu Baklavaları'nın diğer hissedarı Mustafa Seyitoğlu ise geçtiğimiz Eylül ayında, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.