Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Barzani görevini bırakıyor mu'

Barzani görevini bırakıyor mu'

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin istifa kararı aldığı açıklandı. Ardından Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) yetkilileri bu yönde yapılan haberleri yalanladı.

  • Ege Postası
  • 16.01.2017 - 21:35

Konuyla ilgili açıklama, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanlık Ofisinden yapıldı. Açıklamada, Mesud Barzani’nin “ülkedeki siyasi anlaşmazlıklara son vermek ve uzlaşmaya zemin açmak” amacıyla görevini bırakma kararı aldığı belirtilmişi.

BARZANİ HABERLERİ YALANLADI

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) yetkilileri, Başkan Mesut Barzani'nin görevini bırakacağı haberlerini yalanladı.

IKBY yetkilileri, Başkan Mesut Barzani hakkında ‘Görevini bırakacak’ haberlerini yalanladı. İHA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgilere göre, Başkan Barzani'nin yakın bir tarihte Goran ve YNK partilerinin düzenlemiş olduğu bir toplantıda ‘Siyaseten çözüm olacaksa ben bile görevimi bırakırım' açıklaması yaptığı öğrenildi. IKBY yetkilileri, yakın bir tarihte yapılan bu açıklamanın çarpıtıldığını söyledi.

Öte yandan, Başkan Barzani'nin görevi başında olduğunu bildiren IKBY yetkilileri, Barzani'nin ise bu sabah itibariyle özel davetli olarak İsviçre'de yapılacak olan Davos zirvesine katılacağını belirttiler. İHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.