Dolar 32,4480
%-0.12
Euro 34,7449
%-0.65
Altın 2.440,580
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sokak köpeklerinden kaçarken ölen Halilcan'ın feci kaza anı

Sokak köpeklerinden kaçarken ölen Halilcan'ın feci kaza anı

İzmir'in Bergama ilçesinde, bisikletiyle dolaşan 14 yaşındaki Halilcan Gürgen, iddialara göre sokak köpeklerinden kaçarken yol kenarında duran kamyonete çarptı. Kaza sırasında kafasından darbe alan ve hastaneye kaldırılan Halilcan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Halilcan'ın kamyonete çarpma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

  • Ege Postası
  • 29.09.2020 - 13:31

Bergama ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki Halilcan Gürgen, 20 Eylül 2020 tarihinde bisikletiyle gezmek için sokağa çıktı. İddialara göre, bu sırada sokakta bulunan köpekler Halilcan'a saldırdı. Panik halinde bisikletiyle kaçmaya çalışan Halilcan, yokuş aşağı hızla giderken bu kez önüne başka bir sokak köpeği çıktı. Sokak köpeğine çarpmamak için bisikletin direksiyonunu kıran Halilcan, yol kenarında park halinde duran kamyonete çaptı.

Çarpmanın etkisiyle kafasına darbe alan Halilcan, yere yığıldı. Daha sonra Halilcan Gürgen'e ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. 14 yaşındaki Halilcan, Bergama Devlet Hastanesine kaldırıldı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Feci kaza kamerada

Öte yandan 14 yaşındaki Halilcan Gürgen'in kaza anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, iddialara göre sokak köpeklerinden kaçan Gürgen, bisikletiyle yokuş aşağıya iniyor. Bu sırada Gürgen'in karşısına bir başka sokak köpeği çıkarken, o sırada 14 yaşındaki Gürgen bisikletin direksiyonunu kırarak hızla park halindeki kamyonete çarpıyor. Tüm bu yaşananlar ise kameralara yansıyor.

Ailesi sokak köpeklerinin toplanmasını istiyor

Halilcan'ın annesi Farika Gürgen (46), AA muhabirine, oğlunun arkadaşlarıyla buluşmak üzere bisikletini alarak evden çıktığını söyledi. 

Halilcan'ın arkadaşlarının, kazadan önce oğluna 3 köpeğin saldırdığını, oğlunun bisikletten düştüğünü bu nedenle tek elle direksiyonu tuttuğunu söylediklerini aktaran Gürgen, "Başka bir köpek yoluna çıkınca kamyonete çarpmış. Bu köpekler her gün benim çocuğumun ve diğer çocukların peşindeydi. Çocuğum bana 'Köpeklerden bıktım. Köpeklere çiğ et veriyorlar, ben bu köpekleri istemiyorum' derdi. Benim evladım gitti başka can gitmesin." diye konuştu. 

Kendisinin de köpeklerden korktuğunu ifade eden anne Gürgen, sorunun çözümünü istediklerini ifade etti.  

(İHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.