Dolar 32,3473
%0.09
Euro 35,1165
%0.15
Altın 2.332,310
%0.51
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sokak hayvanları kışa hazır

Sokak hayvanları kışa hazır

İzmir'in Buca ilçesi Kaynaklar Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yaşayan sokak hayvanları, 45 gönüllünün çabalarıyla kışa hazırlandı. Gönüllüler 350 sokak hayvanına mama dağıtırken, soğukta üşümemeleri için kulübe hazırladı.

  • Ege Postası
  • 31.10.2019 - 11:50

Düzenli olarak hayvan barınağı onarımı, temizliği, kedi-köpek evi, kuş yuvası yapımı ve sokak hayvanları için mama dağıtımı gibi gönüllü faaliyetlerde bulunan Aktiffelsefe Kültür Derneği, Alsancak GEA Arama Kurtarma, İnsani Yardım ve Ekoloji ekibi gönüllüleri, Kaynaklar'daki ormanlık alanı ziyaret etti. Hayvan dostların yaşam koşullarını iyileştirmek, merhamet ve sevgiyi tüm canlılara yaymak, birlikte yaşama bilinciyle hareket etmek ve sokaktaki sahipsiz hayvanları soğuk kış günlerine hazırlayabilmek için çalıştıklarını söyleyen derneğin sosyal kampanyalar sorumlusu Özlem Kuşçuoğlu, "Sokak hayvanlarını kışa hazırlamak için 45 gönüllü ile birlikte çalıştık. Sokakta yaşayan hayvanlar için 16 köpek kulübesi yaptık.

Aynı zamanda gönüllülerimizin destekleri ile toplanan mamalar ile 350 hayvan dostumuza mama dağıtımı gerçekleştirdik" dedi. Geçen yaz, gönüllülerme birlikte hayvan dostların kulübelerini onardıklarını kaydeden Kuşçuoğlu, "Dostlarımızın yaşam alanlarını temizledik ve onlara mama desteğinde bulunduk. Bu projede sokaktaki sahipsiz hayvanları gönüllü ve düzenli olarak besleyen Bucaday ile gönül birliği yaptık ve bu projeyi birlikte gerçekleştirdik. Bu projede bizimle birlikte çalışan, bize destek olan Bucaday ailesine de gönülden teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.