Dolar 32,4960
%-0.14
Euro 34,9480
%0.34
Altın 2.427,630
%0.18
Bist-100 9.795,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sokağa çıkma yasağında, mahalleliye konser verdi

Sokağa çıkma yasağında, mahalleliye konser verdi

İzmir'in Buca ilçesinde Melih Karacaoğlu ve Tanju Kaya, sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinin balkonunda komşularına müzik yayını yaptı. Çevre sakinleri de müziğe eşlik edince ortaya renkli görüntüler çıktı. Öte yandan Tire'de de belediyenin, hep birlikte şarkı söyleme çağrısına katılan çok sayıda vatandaş, balkon ve pencerelere çıkarak hoparlörlerden çalınan "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısına eşlik etti.

  • Ege Postası
  • 13.04.2020 - 09:41

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 31 ile getirilen sokağa çıkma yasağının ardından, Akıncılar Mahallesi’nde oturan Melih Karacaoğlu ve Tanju Kaya, komşularına konser verdi. Saat 20.30 sıralarında Karacaoğlu ve Kaya, balkona kurduğu hoparlörlerden çaldığı şarkılara darbukayla da eşlik etti. Müzik yayınına, çevre sakinleri de kayıtsız kalmadı. Birçok vatandaşın balkona çıkıp şarkılara eşlik ettiği, birçoğunun da telefonlarıyla bu anları kaydettiği görüldü.  Yaklaşık 20 dakika süren müzik yayını, alkışlarla son buldu. keyif dolu o anlar, sosyal medyada yayınlandı. Görüntülerde, balkonlarına çıkan vatandaşların, şarkılara eşlik ettiği görüldü. (DHA)

Tireliler balkonlardan hep birlikte şarkı söyledi

İzmir'in Tire ilçesinde balkon ve pencerelere çıkan çok sayıda vatandaş, hoparlörlerden çalınan "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısına eşlik etti.

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağının sürdüğü ilçede belediyenin sosyal medya hesaplarından hep birlikte şarkı söyleme çağrısı yapıldı.

Yapılan paylaşımda, "Haydi Tire. Bu akşam bayraklarımızla balkonlarda ve camlardayız. Tire Belediyesi İlan Bürosu'ndan 'Bir Başkadır Benim Memleketim' şarkısı çalacak. Şarkıya bayraklarımızla eşlik edeceğiz." mesajı paylaşıldı.

Çağrıya yanıt veren çok sayıda vatandaş 20.30'da balkon ve pencerelere çıktı.

Ellerinde Türk bayrağı bulunan vatandaşlar, hoparlörlerden çalınan "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısına eşlik etti.  (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.