Dolar 32,5772
%0.28
Euro 35,0025
%0.09
Altın 2.464,050
%1.14
Bist-100 9.885,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sloganı attılar, işi kaptılar

Sloganı attılar, işi kaptılar

Evlad-ı Fatihan Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kamber Eren Vardar ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Başbakan Binali Yıldırım ve İzmir milletvekilleri Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli, ile bir araya geldi. Başın düşerse dara Necip Baba’yı ara başta olmak üzere coşkulu tezahüratlarıyla vekillere moral veren dernek üyeleri, on kişinin işe yerleştirilmesi sözünü de kaptı. Evladı Fatihanlar Derneği üyeleri mecliste coşku yarattı

  • Ege Postası
  • 14.01.2018 - 12:38

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-TBMM’de AK Parti’nin 2018 yılının ilk grup toplantısına katılan dernek üyeleri, attıkları slogan ve tezahüratlarla başta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve İzmir Milletvekilil Binali Yıldırım olmak üzere tüm AK Partili Bakanlar ve milletvekillerinin yüzlerinde tebessüm oluşturdu.

İzmirli Evlad-ı Fatihanlar Derneği Başkanı Vardar ve yönetim kurulu üyeleri, Grup toplantısının ardından Başbakan Binali Yıldırım ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve İzmir milletvekilleri Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli ve Atila Kaya ile biraraya geldi.

BAŞIN DÜŞERSE DARA NECİP BABA’YI ARA

Burada da coşku dolu sloganları ile vekilleri güldüren dernek üyeleri vekillerden 10 kişiye iş sözü almayı da ihmal etmedi. Atila Kaya, Kerem Ali Sürekli ve Necip Kalkan lehine sloganlar atan dernek üyelerinin, Necip Kalkan için attığı ‘Başın düşerse dara Necip Babayı ara’ sloganıyla da dikkat çekti.

KEREM ALİ SÜREKLİ: COŞKUYU SEÇİMLERE YANSITACAK VE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE DE SON NOKTAYI KOYACAĞIZ

Bol tezahürat, kahkaha ve slogan dolu buluşmada dernek üyelerine teşekkür eden Kerem Ali Sürekli,

“Sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Bu coşkuyu yerel seçimlere yansıtacak, Bornova ve Büyükşehirde hedeflerimize ilerleyecek ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de son noktayı koyacağız. Size teşekkür ediyorum. Sağolun varolun” dedi.

ATİLA KAYA: BU COŞKU İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLSUN

Konuşmaları sık sık tezahüratlarla kesilen vekillerden Atila Kaya, “Meclise ayrı bir renk kattınız. İlk grup toplantısına katıldınız. Bornova Çamdibi ve  İzmir’in coşkusu meclisi sardı. Başbakan ve Cumhurbaşkanımızın gözlerindeki memnuniyet görüldü. Birinci bölge milletvekilleri olarak sık bir araya gelemiyoruz. Bu coşku iyi bir başlangıç olsun” değerlendirmesini yaptı.

NECİP KALKAN: BİZE HEYECAN GETİRDİNİZ, TEŞEKKÜR EDİYORUM, MEMLEKETE HİZMET SEVDASINDAN VAZGEÇMEYİN

Konuşması sık sık ‘Başın düşerse dara Necip Baba’yı ara’ sloganlarıyla kesilen AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan da,  dernek üyelerinin kendilerinde ve grup toplantısında yarattığı coşkudan memnuniyetini dile getirerek,

“Bu topluluğu ve heyecanını görüp de duygulanmayan var m? Bize heyecan getirdiniz. Teşekkür ediyorum. Osman Kibar belediye başkan adayıydı. Ben de genç bir delikanlıydım. Altın Park’taki büyük çınarın altında onu omuza alıp kaldırdık. O günden bugüne siyaset yapıyoruz. Dünyada gelmiş geçmiş ender liderlerden biri. Öyle bir lider var ki, şansınıza o liderin olduğu bir dönemde siyaset yapıyoruz. Binali bey, Allah razı olsun. O olmasaydı milletvekili olamazdık. Bu kadar yumuşak kalpli, kalbi sevgi dolu adam ki? Binali Yıldırım. Recep Tayyip Erdoğan var. Binali Yıldırım var. Arada biz de varız. Bundan güzeli var m? İçinizdeki memlekete hizmet sevdasından vazgeçmeyin. Bu ülkenin size ihtiyacı var. Asla vazgeçmeyin” dedi.

Kalkan’ın sözleri de sık sık ‘.. Son nefesi verene kadar..lay lay layy..’ tezahüratları ile kesildi.

KAMBER EREN VARDAR: EN ÇOK DA İŞ KONUSUNDA BAŞLARINI SIKIŞTIRIYORUZ VE…

Vekillerin ardından bir konuşma yapan İzmirli Evladı Fatihanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kamber Eren Vardar ise, Gezi protestoları ve 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde dernek olarak meydanlarda nöbet tuttuklarını belirtti. Dernek başkanı Vardar, milletvekillerinden 10 kişi için iş talebinde bulunduklarını dile getirerek, destek için teşekkür etti:

“Gezi parkı olaylarında Necip Fazıl’ın dediği gibi, dört inanmış adamdan fazlasını görüyorsunuz. Bin beş yüz iki bin kişinin üzerine, bu inanmış dava adamları, 150-200 kişiyle Gezi Parkı’ndaki hain gezicilere karşı da, 15 Temmuz hain darbe girişiminde de sabahlara kadar meydanlarda nöbet tutan kardeşlerimizdi. Allah onlardan razı olsun. Her daim bu kardeşlerimize sahip çıkan Kerem Ali Sürekli’ye, sonsuz desteğinden dolayı- en çok da iş konusunda başını sıkıştırıyoruz, vekilimizin söz verdiği on kişilik iş sözünü ikişer ikişer bölüştürelim- teşekkür ediyoruz.

Grup toplantısına katılanlar arasında yer alan 23’üncü dönem AK Parti İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi de, anne tarafından Kavalalı olduğunu dile getirerek, “Anne tarafım Kavalalı. Birinci bölge milletvekiliydim. Yüz yüze pek fazla gelemedik. Hoş geldiniz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.