Dolar 32,5965
%0.38
Euro 34,8334
%0.29
Altın 2.497,620
%0.53
Bist-100 9.465,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Siyasette ‘Pejmürde’ polemiği! Sürekli'den Soylu'ya destek

Siyasette ‘Pejmürde’ polemiği! Sürekli'den Soylu'ya destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için “Seni pejmürde ederiz” sözleri siyaset gündeminde tartışılmaya devam ederken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den de konuya ilşkin açıklama geldi. Başkan Sürekli, İmamoğlu’nun ikazı hak etiğini savunurken, “İstanbul'un sorunlarını çözmek olan belediye başkanı İmamoğlu, terörün destekçilerine, ayağına, maşasına sarılarak demokrasi havariliği yapıyorsa; bakanımızın bu ikazını hak etmiştir” ifadelerini kullandı. Siyasette ‘Pejmürde’ polemiği! Sürekli'den Soylu'ya destek

  • Ege Postası
  • 04.09.2019 - 10:48

EGEPOSTASI- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hakkında görevden alınan belediye başkanlarıyla ilgili açıklamalarını eleştirerek, “Buradan söylüyorum: İşini yap, başımızın üzerinde yerin var ama işini yapmanın dışında başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz. Bu kadar açık ve net” ifadeleri siyaset gündeminde tartışılmaya devam ediyor. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in dün sosyal medya hesabından yaptığı "Ne halkımız ne de partimiz sizin ucuz tehditlerinize pabuç bırakmaz. Unutmayın! Ekrem İmamoglu'nun halkın gönlündeki makamı, sizin saraya yalakalık yaparak korumaya çalıştığınız koltuklarınıza benzemez!" açıklamasını ardından bir açıklama da AK Parti cephesinden geldi. 

“İMAMOĞLU İKAZI HAK ETMİŞTİR”

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medyadan yaptığı açıklamada Bakan Soylu’ya destek verirken, “İstanbul'un sorunlarını çözmek olan belediye başkanı İmamoğlu, terörün destekcilerine, ayağına, maşasına sarılarak demokrasi havariliği yapıyorsa; bakanımızın bu ikazını hak etmiştir” ifadelerini kullandı. 

Başkan Sürekli açıklamasında terörle mücadele vurgusu yaparken,  Aziz Vatanımızın bekası uğruna 40 yılı aşkın süredir, hain terör örgütü ile şanlı bir mücadele yürütmekteyiz. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun yönetiminde ki kahraman güvenlik güçlerimiz ve güvenlik bürokrasisi bu hain örgüte karşı en kararlı ve sonuç odaklı mücadeleyi yürütmektedir.İşi, İstanbul'un sorunlarını çözmek olan belediye başkanı İmamoğlu, terörün destekcilerine, ayağına, maşasına sarılarak demokrasi havariliği yapıyorsa; bakanımızın bu ikazını hak etmiştir. Birlik ve beraberliği hedef alarak; bu vatanı parçalamaya ve hatta "pejmurde" etmeye çalışanları ve onlara arka çıkanları herkesten önce milletimiz "pejmurde" etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti böyle bir mücadelenin ürünüdür” ifadelerine yer verdi. 

SÜREKLİ’DEN ATATÜRK VURGUSU 

İzmirli olmanın teröre ve detekçilerine karşı durmayı gerektirdiğini savunan Başkan Sürekli, “İzmirli olmak; bir kuruluş ve kurtuluşun lider ruhunu taşımak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde olmak da terör ve destekçilerine karşı durmayı gerektirir” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.