Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

AK Parti İzmir Teşkilatı Ailesinin sevilen isimlerinden Recep Bali'nin oğlu, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Eski İl Başkan Yardımcısı Burak Bali ve Sayıner ailesinin çok değerli evlatları İngilizce Öğretmeni Demet Sayıner 700'den fazla konuğun katıldığı muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

  • Ege Postası
  • 08.08.2018 - 10:38

Siyaset ve iş dünyasının yoğun katılım gösterdiği düğüne, genç çiftin Elazığ ve Gaziantep'ten çok sayıda akrabası geldi. Genç çiftin nikahını Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez kıydı.

Urla Rota Garden Kır Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğünde genç çiftin şahitliğini AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Cemal Bekle, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Eski Grup Başkanvekili Bilal Doğan, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Adıgüzel Demirel, Dünya Beşten Büyüktür Derneği Genel Başkanı Erdal Güler, İzmir Milletvekili Adayı ve Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel ile AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Muhabbet Güneri yaptı.

BALAYI BODRUM'DA

2012 yılında üniversitede tanışan çift, balayı için Bodrum'u seçti. Bundan sonraki aile hayatlarını Urla'da sürdürecek çift, düğüne katılan tüm misafirlere en mutlu günlerinde yanlarında olduklarından dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.