Dolar 32,4985
%0.27
Euro 34,5764
%0.24
Altın 2.490,400
%0.29
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sırrı Süreyya Önder müfettişlere bilgi veriyor

Sırrı Süreyya Önder müfettişlere bilgi veriyor

BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Taksim’de yaşanan olayları araştırmakla görevli 4 müfettişe bilgi vermek üzere İstanbul Valiliği’ne geldi. Önder, elindeki bilgi ve belgeleri müfettişlerle paylaşacağının söyledi.Taksim Gezi...

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 14:18
BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Taksim’de yaşanan olayları araştırmakla görevli 4 müfettişe bilgi vermek üzere İstanbul Valiliği’ne geldi. Önder, elindeki bilgi ve belgeleri müfettişlerle paylaşacağının söyledi.

Taksim Gezi Parkı olaylarını araştırmak amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen 2’si polis müfettişi 2’si mülkiye başmüfettişi BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in bilgisine başvuruyor. İlk günden itibaren olayların içerisinde olan Önder, müfettişlere bilgi vermek için saat 14.00 sıralarında İstanbul Valiliği’ne geldi. Girişte basın mensuplarına konuşan Önder, elindeki bilgi ve belgeleri müfettişlerle paylaşacağını söyledi. Önder sosyal paylaşım ağı aracılığı ile kendisine çok sayıda bilgi ve belge ulaştığını aktardı.

Sırrı Süreyya Önder, müfettişlere valilikte bilgi verecek olmasının ise ayrı bir ironi olduğunu ifade etti. Önder, olaylardaki tutumundan dolayı Vali Mutlu ve polisi suçladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.