Dolar 32,5026
%0.28
Euro 34,5958
%0.29
Altın 2.500,500
%0.7
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sinema ile buluştular!

Sinema ile buluştular!

Kemalpaşa Belediyesi'nin ‘Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın’ adlı projesi sonuçlandı. Proje kapsamında, Kemalpaşa'da 6 bin 500 öğrenciyi sinema ile buluşturuldu. Kemalpaşa Belediyesi'nin projesi sonuç verdi

  • Ege Postası
  • 08.11.2018 - 09:06

Proje, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleşti. Kemalpaşa’daki tüm okullardan öğrenciler Kemalpaşa Belediyesi tarafından sinemaya götürüldü. Proje kapsamında 6 bin 500 öğrenci 15 Temmuz Kültür Sarayı’nda açılan sinemada film izledi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kemalpaşa’da açılan sinema ile ilçenin büyük bir eksikliğini gidermiş olduklarını belirterek, “İlçemize kazandırmış olduğumuz 10 milyon TL’lik Kültür, Sanat ve Spor Merkezi’mizde açılan sinema salonu ile ilçemizin büyük bir eksiliğini giderdik. Bu projeden önce belediye olarak özellikle kırsal mahallelerimizde sinemaya gitmeyen çocuklarımız için çeşitli programlar düzenlemiştik. Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleşen proje ile de okullarımızdan yapılan müracaatlar sonucunda 6 bin 500 yavrumuzu sinemayla buluşturduk. Amacımız, sanat ve kültür ile genç yaşta öğrencilerimizi tanıştırmak ve bundan sonra onların devam ettirmelerini sağlamaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.