Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ses sistemindeki uyuşturucuyu narkotik köpeği buldu

Ses sistemindeki uyuşturucuyu narkotik köpeği buldu

İzmir'de uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik etkin mücadele sürdüren Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri, yanında bulunan kız arkadaşı ile evli çift gibi görünümü verip dikkatlerden kurtulmaya çalışan E.C.'yi yakaladı. Narkotik köpeğiyle yapılan aramada aracın ses sistemi içesine gizlenmiş 7 bin 250 gram bonzai ele geçirildi. E.C. ile kız arkadaşı tutuklandı. Kız arkadaşıyla 'Aile' görüntüsü verdi ama...

  • Ege Postası
  • 08.11.2017 - 12:48

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın uyuşturucuya yönelik verdiği mücadele talimatı önemli başarıları beraberinde getirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan, nakleden ve 'torbacı' olarak isimlendirilen sokakta satış yapan kişilere yönelik önemli operasyonlar yaptı. Bu araştırmalar sırasında kimliği belirlenen uyuşturucu satıcısının, kente sentetik uyuşturucu madde olan bonzai getireceği bilgisi edinildi. Uyuşturucuyu sokak satıcıları aracılığıyla pazarlamayı planlayan E.C.'nin kullandığı araç kent girişinde durduruldu. 31 yaşındaki E.C., dikkat çekmemek için de kız arkadaşı 27 yaşındaki Ö.E. ile aile görüntüsü vermeye çalıştı. Ancak, narkotik köpeğinin araştırması sırasında lüks otomobilin bagaj bölümünde bulunan ses sistemi içerisinde 7 bin 250 gram bonzai bulundu. İçime hazır halde bulunan bonzaiyi kente getiren E.C. ve Ö.E., gönderildikleri adliyede tutuklandı. 

Emniyet Müdürü Aşkın da, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin önemli başarılar elde ettiğini, gençleri zehirlemeye çalışan uyuşturucu satıcılarına karşı mücadelelerinin aralıksız süreceğini, kentte uyuşturucu satışını bitirene kadar da aynı kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti. (DHA) 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.