Dolar 32,4837
%-0.17
Euro 34,9541
%0.36
Altın 2.435,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sertel, Takvim'in manşetine ateş püskürdü: Emeği yok sayacak kadar alçalanlar...

Sertel, Takvim'in manşetine ateş püskürdü: Emeği yok sayacak kadar alçalanlar...

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Takvim gazetesinin tepki çeken Kemal Kılıçdaroğlu manşetine ateş püskürdü. Sertel paylaşımında "Bu manşetle temizlik işçilerini küçümseyen, emeği yok sayacak kadar alçalanlara söylenecek çok söz var." dedi.

  • Ege Postası
  • 16.01.2021 - 13:11

EGEPOSTASI- İktidara yakınlığıyla bilinen Takvim gazetesinin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu manşetinden çöpçü gibi göstermesine tepkiler sürüyor. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, kamuoyunda büyük tepki çeken manşet ateş püskürdü.

Takvim, 15 Ocak tarihli gazetesinde manşetinde CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu çöpçü kılığına sokarak “Çöpçüler Kralı” manşetini atmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun halkın yoksulluğuna ilişkin yaptığı açıklamaları da “fakirlik edebiyatı” olarak tanımlayıp manşet haberinde “CHP, Türkiye’nin sorunlarına çözüm aramayı bıraktı. Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileri ‘Halk çöpten karnını doyuruyor’ diyerek fakirlik edebiyatı yaptı” ifadelerine yer verilmişti.

Öte yandan gazete, Türkiye’de açlık yaşanmadığına, çöpten ekmek topladığı söylenen kişinin de ‘aslında hurdacı olduğunu' savunmuştu.

"EMEĞİ YOK SAYACAK KADAR ALÇALANLARA SÖYLENECEK ÇOK SÖZ VAR'"

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Takvim’in manşetine sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. 

Sertel paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Bu manşetle temizlik işçilerini küçümseyen, emeği yok sayacak kadar alçalanlara söylenecek çok söz var. “Çöpçüler Kralı” olmak onurdur. Asıl onursuzluk, halkın hakkını gasp etmek, halkımızı açlığa ve sefalete sürüklemektir. Gün gelecek siyaset ve medya çöplüğünde buluşacaksınız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.