Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sertel: Esnaf borç batağında iktidar kendi tıkırında

Sertel: Esnaf borç batağında iktidar kendi tıkırında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, CHP Keçiören İlçe örgütü ile birlikte Ankara Keçiören esnafını ziyaret etti. İl ve ilçe yöneticileri ile birlikte esnafı tek tek dolaşan Atila Sertel, esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi, partisinin politikalarını aktardı

  • Ege Postası
  • 28.10.2016 - 09:53

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Kim diyorsa ülkemiz güllük gülistanlık, ekonomi tıkır tıkır işliyor bilinki yalan söylüyor. Esnafımız, emeklimiz, işçimiz kredi batağında, esnaf kan ağlıyor. Hükümet de bizlerin de desteği ile asgari ücreti bin 300 seviyesinde tuttuğu için sevinç naraları atıyor. Maliye Bakanı Meclis kürsüsünden gözümüzün içine baka baka ekonomi iyi gidiyor, insanlarımız mutlu diyerek yalan söylüyor. Gelsin esnafın halini görsünler. Ya onlar başka bir ülkede yaşıyor ya da biz. Gerçek olan İzmir’den Kars’a, Sinop’tan Mersin’e toplumun tamamının mutsuz ve borç batağında olduğudur. AKP iktidarı bu ülkeyi yönetemez hale gelmiştir ve ilk seçimde sonları yakındır” diye konuştu.

İzmir Milletvekili olarak kendisini Ankara sokaklarında, halkla iç içe gördüklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Keçiören esnafı da özellikle ekonomik darboğazdan dert yandı. CHP Milletvekili Sertel, yaklaşık 5 saat boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.