Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sertel'den Düzen'e: Mahkemeye vermezsen namertsin!

Sertel'den Düzen'e: Mahkemeye vermezsen namertsin!

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'nin Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediğini açıklaması büyük yankı uyandırdı. Düzen'in iddiayı yalanlayıp hukuki yollara başvuracağını açıklaması sonrası Sertel, " Beni mahkemeye vermezsen namertsin" ifadesini kullandı. CHP'li Sertel, TRT spikeri Düzen'e seslendi:

  • Ege Postası
  • 30.06.2016 - 10:57

EGE POSTASI - CHP Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'nin Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediğini açıklaması büyük yankı uyandırmıştı. Sosyal medyayı sallayan iddia üzerine Düzen, Twitter'dan iki kez açıklama yapmıştı.

Olayın sosyal medyada büyük yankı yaratması üzerine  Twitter'dan bir açıklama yapan Düzen, "Yalan, iftira, karalama, hakaret; hepsine elbet cevabım olacak, lakin sosyal medya üzerinden değil! İstanbul'a gelişimi bekleyin!" mesajını verdi.

Ersin Düzen, sosyal medyada tepkilerin yoğunlaşması üzerine akşam saatlerinde bir açıklama daha yaptı. Açıklamada, "Program ücretim ve aylık maaşımla ilgili hakkımda çıkan iddialar ve haberler yalandır. İftira ve yalanlarla, kişilik haklarımı zedelemeye çalışanlar ile ilgili hukuk yollarına başvuracağım. Sonucunu kamuoyuyla paylaşacağımın bilinmesini rica ederim. Saygılarımla..."ifadeleri kullanıldı.

Düzen'den Sertel için gelen 'hukuk' mesajı sonrası Sertel sosyal medyadan Düzen'e seslendi. Sertel, " Beni mahkemeye vermezsen namertsin" ifadesini kullandı.

İşte Sertel'in açıklaması;


"Türkiye'ye dönünce TRT'den aldığın para miktarını açıklayacakmışsın. Mahkemeye başvuracakmışsın.Bence önce TRT'ye başvur. Ey TRT yetkilileri bana fazla para vermişsiniz, bunu iade etmek istiyorum, diyebilirsin. Ya da TRT'de program yapmayabilirsin. Yok mahkemeye vereceğim benim şirketime bu para ödenmiyor diyorsan mahkemeye başvurup bunu kanıtlamalısın. Halktan toplanan elektrik paralarını, bandrol ücretlerini yağmalayanlara karşı durmazsam namerdim. Halk adına peşinizdeyim. Benim yaptığım iş TRT'nin Kit komisyonu üyesi milletvekillerine yaptığı açıklamaları kamuoyuna taşımaktır. Rakamlarda yanlışlık varsa bunu parayı avucunuza sayan TRT düzeltirdi. Çizgi filme 45 bin TL veren ve sehven 450 bin yazan TRT, çizgi film ücretini nasıl düzelttiyse senin ücretini de düzeltirdi.Özetle, beni mahkemeye vermezsen namertsin. Çünkü mahkemede senin şirketinin stadyum Programı dışında TRT'den aldığın Fransa ücretinin ve diğer yapımların bedelini de sorup öğrenmiş olacağız.Bu düzen içinde halkımızın paralarını basit spor programıyla cebine indirmemin önüne geçeceğim. Peşini bırakmayacağım kurduğunuz bu tatlı düzeni bitirmek için sonuna kadar uğraşacağım.
Mahkemede görüşeceğiz."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.