Dolar 32,3641
%0.14
Euro 34,9931
%-0.21
Altın 2.325,120
%0.2
Bist-100 9,12
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sert müsteşar yardımcısı oldu!

Sert müsteşar yardımcısı oldu!

Ulaştırma sektörünün yakından tanıdığı Gaziemir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Ahmet Selçuk Sert, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atandı. Sert, gün içinde meclis üyeliği görevlerinden istifa edecek. Başbakan Yıldırım'ın İzmir ekibinde yer alıyordu

  • Ege Postası
  • 20.10.2016 - 09:54

EGE POSTASI - AK Parti'nin yerel seçimlerde meclis üyeliği görevi verdiği en popüler isimler arasında yer alan, Gaziemir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Ahmet Selçuk Sert, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atandı.

Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu dönemde 35 Proje Hareketi Başkanlığı Sert, Yıldırım'ın İzmir ekibinde yer alıyordu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'nden sınıf arkadaşı olan Ahmet Selçuk Sert'in atama kararnamesi, Resmi Gazete'nin 29836 Sayılı nüshasında yayınlandı.

Sert, geçtiğimiz yıllarda İzmir Banliyö A.Ş’nin (İZBAN) Genel Müdürlüğü görevi de yapmıştı.

Sert, gün içinde meclis üyeliği görevlerinden istifa edecek. Sert’in yerine Gaziemir’de meclis üyeliği görevi Mehmet Gereme’nin olacak, Büyükşehir Belediye Meclisi’ne ise Yılmaz Eroğlu geçecek.

SERT'İN ÖZGEÇMİŞİ

1960 yılında doğan Ahmet Selçuk Sert, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisi olarak mezun oldu. İstanbul ve İzmir'de askeri ve sivil rütbelerde mühendis olarak görev yaptıktan sonra Ulaştırma Bakanlığı Denizcilik Müsteşarlığı'nda Samsun, Antalya ve İzmir Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2008 yılından itibaren İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı genel Sekreter Yardımcılığı ve İzmir Banliyö A.Ş.'nin (İZBAN) kurucu Genel Müdürlüğü yapan Ahmet Selçuk Sert, halen TGS Yer Hizmetleri A.Ş.'de genel müdür yardımcısı olarak görevini yürütmekteydi. Beşiktaş Spor Kulübü Divan Kurulu üyesi de olan Ahmet Selçuk Sert evli ve iki çocuk babası. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.