Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serdar Sandal, yapılanlara tepki gösterdi

Serdar Sandal, yapılanlara tepki gösterdi

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, son günlerde CHP’ye yönelik iftira ve yalanlarla dolu bir karalama kampanyası yürütüldüğünü belirterek, yapılanlara tepki gösterdi. CHP’li Serdar Sandal, belgelerle açıkladı

  • Ege Postası
  • 26.03.2019 - 10:55

Belgelerle tüm iddialara tek tek yanıt veren Sandal “Kendi partisinden son sıralarda aday gösterilince ‘Adalet bu partinin sadece adında var. Adalet olmayan yerde çöküntü başlar. Seçimde AKP için çalışmayacağım’ diyen Ali Aslan ve partisindeki abileri CHP’yi karalamaya çalışıyorlar. Gerçeği yansıtmayan bir sürü iddialarla halkımıza yalan yanlış şeyler anlatıyorlar. Bunların tamamı ne kadar zor duruma düştüklerinin en büyük göstergesi. Ancak ne söylerlerse söylesinler, biz halkımızın gönlünde yer edindik ve Bayraklı’da rekor bir oyla seçimleri kazanacağız” dedi.

Bu zamana kadar gerek şahsına gerekse de CHP’ye yönelik olarak bir çok iddia ortaya atıldığını ancak bunların hiçbirine yanıt vermediklerini kaydeden Sandal “Biz bu iddiaları ciddiye almadık ve muhatap kabul etmedik. Ancak biz sustukça onlar iftiralarına devam etti. Artık bunlara yanıt vermek kaçınılmaz oldu” dedi. AK Parti Bayraklı Belediyle Başkan Adayı Ali Aslan’ın 26 haziran 2007 tarihinde Milliyet Ege Gazetesi’ne verdiği röportajın gazete küpürünü gösteren Sandal “Bayraklı’daki siyasi rakibimiz dün karaladığı partisinden bugün aday gösterilince ne yapacağını şaşırdı. Kendi partisinden son sıralarda aday gösterilince ‘Adalet bu partinin sadece adında var’ diyen Ali Aslan, bugün aynı partiden aday gösterilince haddini aşarak CHP’yi karalamaya çalışıyor. Üstelik partisindeki ağabeyleri de ona eşlik ederek karalama kampanyasına katılıyor.  Bunların tamamı ne kadar zor duruma düştüklerinin en büyük göstergesi. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler Bayraklı’da toplumun tüm kesimlerinden büyük ilgi görüyoruz, halkın gönlündeyiz” dedi. Sandal, son günlerde ortaya atılan iddiaların gerçekle yakından uzaktan ilgisi bulunmadığını belirterek şunları söyledi:

YALAN 1:KILIÇDAROĞLU’NUN AKRABASIYMIŞIM

Bugüne kadar söylenenlere hiç cevap verme gereği duymadık. Ancak sanki, gocunacak bir durumumuz varmış gibi algı oluşturmaya başladılar. Çok şükür ki bizim alnımız açık, yüzümüz pak. Seçim başlar başlamaz önce benimle ilgili dediler ki Kemal Kılıçdaroğlu’nun akrabası. Buradan söylüyorum, Türkiye Cumhuriyeti’nde son dönemde Kemal Bey kadar ahlaklı, Kemal Bey kadar namuslu, onun kadar vicdanlı, Kemal Bey kadar harama bir gram olmuş bulaşmamış bir insanın akrabası olmak benim için bir onur, bir şeref olur. Ama üzülerek söylüyorum ki bir akrabalığım yok. Ayrıca çok merak ediyorlarsa soy kütüğüme baksınlar.  Nüfus müdürlüğü orada, ben de buradayım. Bir akrabalık varsa zaten ortaya çıkar. Bu Yalan 1.

YALAN 2: MECLİS’TE 9 TUNCELİLİ VARMIŞ

Gelelim ikinci yalana. Ben kendi meclisime 9 tane Tuncelili yazmışım. Be Allahtan korkmaz, kuldan utanmazlar. Bu iddialar ortaya atılınca aldık listeyi tek tek inceledik. 37 meclis üyesinden bir tanesinin doğum yeri Tunceli değil. Hadi onu geçelim. Kütüğü Tunceli’de olan bile yok. Etti mi yalan 2. Çok merak ediyorum niye yalan söylüyorsunuz.  Kaldı ki Tuncelili olabilirdi de. Ne var bunda'

YALAN 3: TERÖRİSTLER VARMIŞ

Gelelim Yalan 3’e. Bizim listemizde terör örgütü üyeleri varmış. Hele bakın şuna. Ben de diyorum ki ‘Eğer varsa derhal gereğini yapın’. Sonra açıklama yapıyorlar. ‘Gereğini yap dediğini göre böyle bir durum var’. Gerçekten şaşırılacak iş. Akıllara ziyan. Madem var ya gereğini yapın, yoksa milleti kandırmayın. Sen bir terör örgütü üyesini tespit edeceksin ve duracaksın. Görevini mi kötüye kullanıyorsun. Gelin ispatlayın, yoksa davamızı açacağız. Bu iftira ve karalama kampanyasını yürütenler hiç merak etmesin. 31 Mart’ta Bayraklı’da rekor oyla seçimi alacağız. Bu siyasi bloğu da yüzde 30’un altına gömeceğiz, vatandaş da kurtulacak biz de.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.