Dolar 32,4801
%-0.18
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.438,120
%0.62
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serdar Koç düğmeye bastı! Karşıyakalı stadını istiyor

Serdar Koç düğmeye bastı! Karşıyakalı stadını istiyor

CHP Karşıyaka’nın yeni ilçe başkanı Serdar Koç, yönetim kuruluyla yaptığı toplantılar sonrası yol haritasını belirledi. CHP Karşıyaka’da belirlenen ilk hedef yıllardır sürüncemede bırakılan Karşıyaka Stadı oldu. Öte yandan bundan sonra AK Partili Çiftçioğlu’nun belediye çalışmaları ve Başkan Cemil Tugay’a yönelik eleştirilerine Serdar Koç yanıt verecek. Serdar Koç düğmeye bastı

  • Ege Postası
  • 27.01.2020 - 16:48

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - Sancılı geçen mahalle delege seçimleri sonrası birliktelik mesajlarıyla şaşırtıcı anlara sahne olan Karşıyaka İlçe Kongresi’nde rakibi Serdar Yavaşoğlu’na fark atarak kazanan Serdar Koç ilçe yönetimiyle birlikte yol haritasını belirledi; İlçe başkanlığı önündeki süreçte ilk üç hedefini belirledi. İlk etapta ‘Karşıyakalı stadını istiyor’, ‘Karşıyakalı hastanesini istiyor’, ‘Karşıyakalı üniversitesini istiyor’ başlıklarıyla belirlenen yol haritasıyla, örgütün Karşıyaka halkıyla bağları güçlendirilecek ve ilçenin hakkı korunacak. 

ÇARŞI’YA STAT İÇİN ‘STANT’

Karşıyaka İlçe Örgütü yarın Çarşı girişine saat 11.00’de stant kuracak ve yıllardır çözümsüz bırakılan stat için imza toplayacak. CHP Karşıyaka örgütü önümüzdeki günlerde; Göztepe’nin Gürsel Aksel Stadı’nın açılması sonrası, sivil toplum kuruluşları ve belediye meclis üyeleri, Karşıyaka halkıyla birlikte Yalı’daki stat alanında geniş katılımlı eylem yapmayı planlıyor. Bu eyleme Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da katılması bekleniyor.

‘KARŞIYAKA HAKLARINI KORUYACAK’

Konuyla ilgili EGEPOSTASI’na konuşan Koç, "Karşıyaka’nın haklarının korunması, Karşıyaka’nın daha iyi olması için çalışmalarımız başlattık. Yani Karşıyaka için ne önemliyse gerçekleşmesi için her şeyi yapacağız. Statla başlayacağız, hastane ve üniversiteyle devam edeceğiz. Karşıyaka haklarını koruyacak" dedi.

ÇİFTÇİOĞLU’NA YANITI KOÇ VERECEK

Öte yandan Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın ilçe kongresinde ‘Bir belediye başkanı örgütten ne bekler'’ diyerek söylediği “Belediye başkanına yardımcı olun. Belediye başkanı bazen yapayalnız bir adama dönüşüyor. Saçma sapan adamlar saçma sapan şeyler söylüyor, yalan söylüyor, iftira atıyor, bin bir saldırıya uğruyor. Ben ilçe örgütümüzünden bir şey söylemesini bekliyorum. Ben yeni seçilecek ilçe başkanından bunu bekliyorum” sözleri sonrası AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’na yanıtı Serdar Koç verecek. Böylelikle, aylardır uyumlu görüntü vermeyen Başkan Tugay ile Karşıyaka İlçe Örgütü arasında uyumlu çalışma sağlanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.