Dolar 32,5617
%0.15
Euro 34,8950
%0.67
Altın 2.433,710
%0.04
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serdar Aksoy'dan İmamoğlu'na ziyaret

Serdar Aksoy'dan İmamoğlu'na ziyaret

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.Ziyarette Serdar Aksoy'un Danışmanı Faik Bozkuş ile Ekrem İmamoğlu’nun benzerliği gözlerden kaçmadı.  İzmirli başkanın İstanbul ziyaretinde şaşırtan benzerlik

  • Ege Postası
  • 23.04.2019 - 10:43

EGEPOSTASI- 31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve itiraz nedeniyle mazbatasını ancak 17 gün sonra alabilen Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretleri sürüyor. 

Seçimlerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesini 25 yıl sonra CHP'li bir aday kazanmıştı.

İzmir'in Menemen İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Serdar Aksoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. İkilinin görüşmesi yaklaşık yarım saat sürdü.

Menemen Belediye Başkanı Aksoy "Sayın başkanım seçimi kazanmamıza rağmen kutlamaları aynı heyecanla yapamadık. Çünkü bütün dikkatlerimiz İstanbul seçimleri için ekranlarındaydı. 17 gün boyunca verdiğiniz mücadele ile Türk milletinin kalbini fethetdiniz. Bunu Maltepe mitinginde de kanıtlamış oldunuz. Adeta 2. Kuvay-i Milliye zaferini kazandınız. Bu nedenle gelecek kuşaklar adına ve tüm ülkem adına bir kez daha verdiğiniz mücadeleyi kutluyorum, başarılar diliyorum. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan hain saldırıyı da kınıyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu da Aksoy'a ziyareti için teşekkür ederek "İzmir ziyaretim sırasında sizi de ziyaret etmek isterim. Görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

HANGİSİ İMAMOĞLU

Ziyarette Serdar Aksoy'un Danışmanı Faik Bozkuş ile Ekrem İmamoğlu’nun benzerliği gözlerden kaçmadı. 

İmamoğlu, Bozkuş’u gördüğünde, "Hakikatten inanılmaz benziyoruz. Eğer soran olursa ‘kendisi dayım olur’ dersin’ dedi. İmamoğlu, Bozkuş'un özçekim ricasını da kırmadı. 

Serdar Aksoy, Saraçhane'de İBB binasında gerçekleştirdiği nezaket ziyareti sonrası sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Değerli İstanbul Büyükşehir Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, İstanbul Büyükşehir Başkanlığını tebrik ederiz."

İmamoğlu ile görüşmesinin ardından Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu da makamında ziyaret eden Serdar Akoy,  Kerimoğlu'na Menemen’in meşhur testilerinden hediye ederek, başarılar diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.