Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serdar Aksoy'a 'En Halkçı Başkan' ödülü

Serdar Aksoy'a 'En Halkçı Başkan' ödülü

İzmir Birlik Platformu tarafından düzenlenen, 2019 İzmir Onur Ödül Töreni’nde Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy “En Halkçı Belediye Başkanı” ödülünü aldı. 2019 Onur Ödülleri sahiplerini buldu

  • Ege Postası
  • 16.12.2019 - 13:29

İzmir genelinde çalışan 127 Sivil Toplum Kuruluşu’ndan oluşan İzmir Birlik Platformu tarafından düzenlenen 2019 Onur Ödülleri sahiplerini buldu. 14 Aralık tarihinde Buca Yedigöller Cafe Restaurant’ta düzenlenen törende Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy “En Halkçı Belediye Başkanı” ödülünü aldı.

Ödül getiren halkçı projeler

Başkan Aksoy, göreve geldiği günden bugüne; Menemen’in köylerinde yaşayan ama servisleri olmadığı için okula gitmekte zorluk yaşayan öğrencilere verdiği taşıma desteği; fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddete maruz kalan, sosyal ve politik dışlanmaya ve her türlü ayrımcılığa uğrayan kadınlara yönelik açtığı Kadın Danışma Merkezi ve Çocuk Oyun Evi; engelli bireylere yönelik yapılan Emiralem Engelsiz Yaşam Merkezi gibi projeleri ile inşası devam eden kız öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla yapımına başlanan Seyrek Kız Yurdu ve okul öncesi eğitimi desteklemek amacıyla yapılan Kreş projeleri nedeniyle bu ödüle hak kazandı.

“En Halkçı Belediye Başkanı” seçilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ödül töreninde yaptığı konuşmada, “İzmir Birlik Platformu’na bu kıymetli ödül nedeniyle çok çok teşekkür ederim. Onur verdiler. Bu ödül, bizlere İzmir’e hizmet etmek etme noktasında daha büyük cesaret ve güç verecektir. Sağolun, varolun” dedi.

İzmir Onur Ödülleri, İzmir ili 30 ilçede 564 mahallede 18 bin 762 kişi üzerinde yapılan kapsamlı araştırma sonucunda sahiplerini buldu. Törende, belediye başkanlarının, siyasilerin, iş adamlarının, bürokratların, firmaların, medyanın ve STK’ların en iyileri ödüllerini aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.