Dolar 32,5259
%0.12
Euro 34,9324
%-0.11
Altın 2.439,530
%0.14
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
SEO İle İşini Büyütmek İsteyen Markaların Tercihi: SEO Gezegeni

SEO İle İşini Büyütmek İsteyen Markaların Tercihi: SEO Gezegeni

SEO, yeni nesil pazarlama ya da market çalışmalarının en tepesinde yer alıyor. Artık firmaların ya da isimlerini marka haline getirmek isteyen kişilerin “Arama Motoru Optimizasyonu” şeklinde açılımı bulunan SEO hizmeti olmadan bir yere gelmeleri mümkün değil.

  • Ege Postası
  • 13.01.2020 - 18:24

 

SEO, yeni nesil pazarlama ya da market çalışmalarının en tepesinde yer alıyor. Artık firmaların ya da isimlerini marka haline getirmek isteyen kişilerin “Arama Motoru Optimizasyonu” şeklinde açılımı bulunan olmadan bir yere gelmeleri mümkün değil. İşte merkezi İzmir’de bulunan SEO Gezegeni de bu alanda hizmet sunumları yaparak müşteri memnuniyeti elde ediyor. Üstelik oldukça dinamik bir kadrosu olan firma SEO hizmetlerinin yanı sıra dijital pazarlamaya uygun web site tasarımı, sosyal medya yönetimi, sosyal medya ve Google reklamları başta olmak üzere alternatif pek çok alanda da aktif rol oynuyor. 

SEO Gezegeni İle Kar Oranınızı Artırın!

10 kişilik ekibi ile gerek kendi bölgesinde gerekse farklı illerde danışmanlık veren SEO Gezegeni ile birlikte kar oranlarınızı artırmanız mümkün; çünkü günümüzde kar oranlarının artırılması için tanınmışlık şart. Tanınmışlık için ise hem web sitesi tasarımlarınızın hem de sosyal medya içeriklerinizin profesyonel bir incelemeden geçmesi gerekli. SEO Gezegeni sizin için iki ana başlığı da değerlendirmeye alıyor. Değerlendirmeler neticesinde sosyal medya hesaplarından hedef kitle belirlemesi ile paylaşımların zaman aralıkları ve içeriklerin kalitesi konularında çalışmalar yapılıyor.

Web sitelerinde ise altyapı konusunda Google reklamlarına uygunluk sağlanıp farklı reklam uygulamaları ile sitelerin arama sonuçlarında en tepelerde kendilerine yer bulmaları hedefleniyor. Böylelikle marka haline getirmek istediğiniz isminiz ya da pazarlamak istediğiniz ürün daha fazla insan tarafından görüntüleniyor. Görüntülenme oranlarınızın artması ise web site ziyaretçilerinizin ve kar oranlarınızın artmasını beraberinde getiriyor.

Peki, Neden SEO Gezegeni'

İçinde bulunduğumuz çağın dijital bir çağ olması dolayısıyla bu alanda hizmet veren pek çok firma var. Doğal olarak siz de onca firma içerisinden neden SEO Gezegeni tercihlerinde bulunacağınızı merak ediyorsunuz. Öncelikle ajanslarda müşteri ilişkileri çok önemlidir. SEO Gezegeni İzmir/Bayraklı’da bir plazada bulunan ofisinde profesyonel kişileri bulunduruyor. Her aşamada müşterilerine bilgi verip fikir alışverişi yapan ekip, sizden gelen soruları da profesyonel bir şekilde yanıtlayıp kaliteli sonuçlar ortaya koyarak diğer ajanslardan farklı olduğunu kanıtlıyor. Ayrıca bugüne kadar hizmet verdiği firmalara bakılırsa İzmir’de en çok SEO ve dijital ajans hizmeti veren reklam ajansı olduğu anlaşılıyor.

SEO Gezegeni web sitesi:

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.