Dolar 32,5135
%-0.1
Euro 34,7838
%-0.24
Altın 2.427,060
%-0.13
Bist-100 9.713,00
%0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şenol'dan Kılıçdaroğlu'na sürpriz ziyaret

Şenol'dan Kılıçdaroğlu'na sürpriz ziyaret

Yerel seçim sürecine yönelik çalışmaların hızlandığı dönemde Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret edip, "Adalet Parkı" açılışına davet etti 10 yılını anlattı, açılışa davet etti

  • Ege Postası
  • 11.10.2018 - 14:57

EGEPOSTASI- Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. 10 yıllık görevi boyunca yaptıklarını ve projeleri hakkında bilgi veren Şenol, sürpriz buluşmayı sosyal medya hesabından da paylaştı.

Başkan Şenol açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

“Yerel seçim sürecine yönelik çalışmaların hızlandığı dönemde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu “evimizde” makamında ziyaret ettik. Gaziemirli hemşehrilerimizden aldığımız güçle, görevdeki 10 yılda yaptıklarımızı anlatırken ilçemizin gelecek döneme ilişkin vizyon projelerini anlattık. 60 yıl sonra ilçemizde uyguladığımız Cumhuriyet Halk Partili belediyecilik anlayışının yansımalarını konuştuk. Sayın Genel Başkanımızı ülkemizin en çok ihtiyacı olan “adalet ve hukuk” kavramlarını simgeleyen “Adalet Parkı” açılışımıza davet ettik. Kendisinin Gaziemir ve tüm İzmir’e selamları var...”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.