Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül'ün Başkent mesaisinde ikinci gün

Şengül'ün Başkent mesaisinde ikinci gün

Göreve atandıktan hemen sonra çalışmalara başlayan, yoğun mesaisine iki günlük Ankara molası veren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin İzmir il ve ilçe kongre takvimini netleştirdi. Hangi ilçe başkanları ile kongreye gidip hangilerine değişime gideceğine yönelik bir çalışma da yapan Şengül, dün partisinin Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile görüştü. Şengül’ün bugün de Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile görüştükten sonra akşam saatlerinde İzmir’e dönmesi ve yarın sabah basın toplantısı düzenleyerek İzmir kongre takvimi ve ilçe başkan değişimi hakkındaki bilgileri açıklaması bekleniyor. Teşkilat nefesini tuttu, yarını bekliyor

  • Ege Postası
  • 23.02.2018 - 10:39

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin Ankara’daki İl Başkanları Toplantısı’na katılmak için gittiği kentte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile görüştü. Öğleden sonra 16.00’da başlayan toplantıda, İzmir ve ilçelerindeki kongre takvimi ve değişikliğe gitmeyi düşündüğü ilçe başkanlıkları hakkındaki bilgileri paylaştı.

Teşkilat Başkanı Ataş’a Mart ayı içerisinde ilçe kongrelerinin biteceği, Nisan ayı içerisinde  il kongresini gerçekleştireceklerini anlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, netleştirdiği kongre tarihleri hakkında da bilgiler verdi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunu.

İzmir kongre takvimi ve hangi ilçe başkanlarıyla yola devam edip hangileriyle yollarını ayıracakları hakkında hazırladığı raporu bugün Başbakan ve Cumhurbaşkanı ile de paylaşması bekleniyor.

RAPORU BAŞBAKAN'A BUGÜN SUNACAK

İl Başkanı Aydın Şengül’ün Ankara’da bugünkü mesaisi 11.00’de başlayacak olan İl Başkanları Toplantısı ile sürecek. Aydın Şengül’ün toplantının sabah kısmının ardından basına kapalı olarak gerçekleşecek olan ikinci bölümde Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a İzmir Raporu’nu sunacak.

BASIN TOPLANTISIYLA DUYURACAK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da onayını aldıktan sonra akşam saatlerinde İzmir’e dönmesi beklenen İl Başkanı Aydın Şengül’ün yarın sabah basın mensuplarına yönelik düzenleyeceği bir toplantıyla gelişmeleri açıklaması bekleniyor.

İLÇE KONGRELERİ MARTTA, İL KONGRESİ NİSAN’DA GERÇEKLEŞECEK

İl ve ilçe kongre takviminin biran önce başlayıp sonlandırmayı hedefleyen İl Başkanı Aydın Şengül, Mart ayı sonuna kadar tüm ilçe kongrelerini tamamlamayı, Cumhurbaşkanı ve Başbakanın katılım durumlarına göre Nisan ayının ikinci ya da üçüncü haftası da İl Kongresi’ni gerçekleştirmeyi planlıyor. Şengül’ün ilçelerde de 15-16 ilçe başkanlığında değişime gideceği kaydediliyor.

GENÇLERİN BAŞKANI YÜKSEL DE GENEL BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

AK Partili gençler de partilerinin Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ile görüştü. Edinilen bilgilere göre, toplantıda AK Parti İzmir Teşkilatı’ndan kongrelerin bir an önce yapılması istenirken, mahalle teşkilatları, sandık yönetim kurulları ve üye sayılarının arttırılması için yapılacak çalışmalar ele alındı.

KONGRELER MART SONUNA KADAR TAMAMLANSIN

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, toplantıya katılan tüm illerden aynı istekte bulunurken, İzmir teşkilatının da kongrelerinin Mart bitimine kadar tamamlamasını istedi.

BİN 295 MAHALLEYE, MAHALLE BAŞKANI ATANACAK

AK Partili gençlerin Genel Başkanı Ecertaş, İzmir’deki bin 295 mahalleye üç ay içerisinde, mahalle başkanı atanmasını talep etti. Hali hazırda 600’e yakın mahallede mahalle başkanı olan AK Parti İzmir Gençlik Kolları, geri kalan mahalle başkanlarını bu sayıya tamamlayacak.

MEVCUT 61 BİN GENÇ ÜYEYE EK 16 BİN YENİ GENÇ ÜYE YAPILSIN

Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş, üye sayısı mevcut 61 bin düzeyinde olan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’ndan yıl sonuna kadar yeni 16 bin genç üye daha yapılmasını talep etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.