Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül, teşkilatını evinde ağırladı

Şengül, teşkilatını evinde ağırladı

İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından 28 Nisan’da gerçekleşecek İl Kongresi’ne odaklanan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları ile Milletvekili Atila Kaya’yı Menemen’deki evinin bahçesinde ağırladı. Kongre hazırlıkları ele alındı. Öte yandan Aydın Şengül’ün yönetimine girmek isteyenlerin bıraktığı CV’lerin AK Parti Genel Merkez koordinatörlerince değerlendirilmesinin ardından il yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi ve önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. Şengül, teşkilatını evinde ağırladı

  • Ege Postası
  • 16.04.2018 - 10:02

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından tüm dikkatini 28 Nisan’da gerçekleşecek olan il kongresine çevirdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın katılması beklenen ve Şengül’ün tek aday olarak girmesi beklenen AK Parti İzmir İl Kongresi öncesi değerlendirme yapmak için teşkilatı evinde topladı.

ŞENGÜL, TÜM DİKKATİNİ İL KONGRESİ HAZIRLIKLARINA ÇEVİRDİ

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarının katıldığı toplantıda kongre hazırlıkları ele alındı. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün titizlikle hazırlandığı ve ‘sürprizler olacak’ dediği miting gibi gerçekleşmesi planlanan il kongresi hazırlıkları ile ilgili öneri ve taleplerde bulunduğu öğrenildi.

KONGRE HAZIRLIK KOMİTESİ BELLİ OLDU

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün 70-80 bin kişiyi beklediklerini açıkladığı AK Parti İzmir İl Kongresi Hazırlık Komitesi belirlendi. 

Hazırlık Komitesinde yer alan isimler 2014'teki yerel seçimde AK Parti'nin Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, AK Parti İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Rahmi Taştan, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mirhan Bedir, Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, Sosyal Politikalarda Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, il yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erim, AK Parti Bornova İlçe eski Başkanı Hüseyin Özkan, AK Parti İl eski Başkan Yardımcısı Fatih Pınar, Bilal Doğan, Tayfun Kimici, Nihat Baç şeklinde belirlendi.

GENEL MERKEZ KOORDİNATÖRLERİ CV’LERİ DEĞERLENDİRİP MÜLAKAT YAPACAK VE..

Öte yandan İl Başkanı Aydın Şengül’ün merakla beklenen il yönetim listesi için masasına ve kendisine bırakılan 300’ü aşkın CV’nin önce hafta ortası (Çarşamba) günü gelecek olan AK Parti Genel Merkez koordinatörleri tarafından değerlendirileceği belirtildi. Koordinatörlerin CV değerlendirmesi ve il yönetimine girmek isteyen adaylarla gerçekleştireceği mülakatların ardından yapılacak değerlendirme sonunda Aydın Şengül’ün il kongresine gideceği yönetim listesinin netleşmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.