Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül, o dosyayı Başbakan'dan sonra Ulaştırma Bakanı’na sundu

Şengül, o dosyayı Başbakan'dan sonra Ulaştırma Bakanı’na sundu

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’in onay bekleyen sorunlarına dair 14 maddeden oluşan İzmir Dosyası’nı önce Başbakan'a sundu ardında Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'a teslim etti ve destek istedi. Bakan Arslan, hemen çalışma başlatacaklarını belirtti. Bakan Arslan’ın dosyayla ilgili neler yapıldığına dair açıklamaları 24 Mart’ta katılacağı Bornova İlçe Kongresi’nde açıklaması bekleniyor. O dosya Başbakan'dan sonra Ulaştırma Bakanı'nda

  • Ege Postası
  • 14.03.2018 - 14:26

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kendisini ziyareti sırasında verdiği İzmir’in onay bekleyen projelerine dair dosyayı ilçe başkanlarının tespiti ile ilgili gittiği Ankara mesaisinin ikinci gününde Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a teslim etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun CHP, MHP, İYİ Parti’den sonra AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e de sunduğu 14 maddeden oluşan İzmir Dosyası bugün de Ulaştırma Bakanlığı'na ulaştırıldı.

ŞENGÜL, O DOSYAYI ULAŞTIRMA BAKANINA SUNDU

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül,  Başkan Kocaoğlu’nun kendisini ziyareti sırasında ve sonrasında da ‘Dosyayı inceleyip gerekeni yapacağım’ sözünü tutarak, teslim aldığı İzmir dosyasını Başbakan'ın ardından bugün de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile birlikte Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a sundu. Görüşmede, dosya üzerinde fikir alış verişinde de bulunuldu. 

BAKANLA GÖRÜŞMEYE İZMİR MİLLETVEKİLİ ATİLA KAYA DA KATILDI

Başkan Kocaoğlu’nun kendisine teslim ettiği dosyadaki maddelerin çoğunun ulaşımla ilgili konular olması nedeniyle dosyayı Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a iletip çözümü için destek isteyen Şengül, milletvekillerinin de dosya üzerinde hassasiyetle durduğunu ifade etti. 

BAKAN ARSLAN HEMEN GEREKEN ÇALIŞMAYI BAŞLATACAKLARI SÖZÜNÜ VERDİ

Ankara mesaisinin üçüncü gününde bu kez Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile görüşen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir’in ulaşımla ilgili sıkıntılarını dile getirdi, dosyada belirtilen sorunların aşılması için destek istedi. Dosyayı teslim alan Ulaştırma Bakanı Arslan, gerekli çalışmayı başlatacakları sözünü verdi.

BAKAN ARSLAN’IN NELER YAPILDIĞINI BORNOVA KONGRESİ'NDE AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Aziz Kocaoğlu’nun sunduğu dosyadaki maddelerin çoğunluğunun Ulaştırma Bakanlığı’nın alanına girmesi nedeniyle Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile görüşen Aydın Şengül, Bakan Arslan’ın 24 Mart’ta gerçekleşmesi beklenen Bornova İlçe Kongresi’ne katılarak, başlatılan çalışmalarla ilgili gerekli açıklamaları yapacağını belirtti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.