Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül, Kocaoğlu'nun o sözlerini değerlendirdi: İzmir’i yeterince yaktın

Şengül, Kocaoğlu'nun o sözlerini değerlendirdi: İzmir’i yeterince yaktın

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Şengül, Nihat Zeybekci’nin adaylığı ile ilgili olarak "Sayın Zeybekci sahaya indi. Kendisine gösterilen ilgi sandığa yansırsa bu iş bitti" dedi. Şengül, Kocaoğlu'nun o sözlerini değerlendirdi

  • Ege Postası
  • 14.12.2018 - 09:51

MELTEM SUAT/EGE POSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül yerel  seçimler ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Şengül, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin sahaya indiğini söyleyerek şu açıklamada bulundu:

“Sayın Zeybekci sahaya indi. Zeybekci’ye gösterilen ilgi sandığa yansırsa bu iş bitti. Esnaftan, vatandaştan yoğun bir ilgi görüyor. İzmir’de CHP’li belediyelere karşı vatandaşların büyük bir yorgunluğu ve bıkkınlığı var. Bu durum, CHP’li seçmenlerde de geçerli. Kentin sorunlarının çözülmediğini, gün geçtikçe sürekli ağlayan sürekli şikayet eden bir belediye başkanı beceriksizliğinden CHP’liler de şikayetçi. Bu yüzden sürekli Eskişehir ve diğer belediyeler örnek veriliyor fakat İzmir’de belediye hep ağlıyor. Yapamadığı hizmetleri hükümet bize destek vermiyor diye ağlıyor. Artık İzmir’in ağlamakla kaybedecek zamanı yok. Bu sorunların bir an önce gerçekten çözülmesi gerekiyor. Artık halk gördüğüne inanıyor, eski keskin ideolojik hatlar, ön yargılar yok. AK Parti'lisi de MHP’lisi de CHP’lisi de Türkiye’nin partisi. Biz umutluyuz. Yerel seçimler adaylar hazırladıkları projeler önemli eskisi gibi değil. Artık ‘kimi koyarsam koyayım kazanır’ düşüncesi geride kaldı. Vatandaş, adaya projelerine bakıyor. İnceleyen, irdeleyen seçmen oranı büyük bir artış gösteriyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde de insanlar adaylarını bekliyor. Ciddi bir kesim kararını vermemiş durumda. Adaylar sahaya çıkınca her şey netlik kazanacak.”

"İzmir’i Yeterince Yaktı"

İl Başkanı Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, Bostanlı Rotary Kulübü'nün toplantısında, adaylık ile ilgili "kararının kesin olduğunu, geriye dönüşün gibi bir şeyin söz konusu olmadığını söyleyip, "Türkiye için, İzmir için yak kendini derlerse de kendimi yakarım" sözlerini değerlendirirken şunları söyledi;

"Kocaoğlu’nun kendisini yakmasına gerek yok, zaten yeterince İzmir’i yaktı. Bir de kendine yakmasın. Kocaoğlu, İzmir’e 15 yıl iyi-kötü hizmet etti. Artık çok diretmenin hala nefsinin, egosunun peşinde koşmasının gereği yok, kendi kabuğuna çekilip bıraksın. Kocaoğlu’nun artık bu kente  bir şey verecek durumda olduğuna inanmıyorum. Her insanın doğal bir kapasitesi, en verimli oldukları dönemleri, biyolojik olarak yaşlanıp dinlenmesi gereken çağları var"

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.