Dolar 32,4317
%0.06
Euro 34,4529
%-0.12
Altın 2.485,970
%0.11
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül’den Mutlu’ya teşekkür ziyareti

Şengül’den Mutlu’ya teşekkür ziyareti

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül Torbalı’ya gelerek geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP’den belediye başkan adayı olan Yurdadoğ Mutlu’ya verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Toplantıya, İyi Parti’nin kurucularından Ahmet Dalgıç ve İyi Partili birçok vatandaş da katıldı Şengül’den Mutlu’ya teşekkür ziyareti

  • Ege Postası
  • 23.03.2019 - 14:38

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül Torbalı’ya gelerek Yurdadoğ Mutlu ile görüştü. Geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP’den aday olarak rekor bir oy oranına ulaşan, 18 bin oy alarak tarihinde ilk defa MHP’nin üç üye ile belediye meclisine girmesini sağlayan, 31 Mart seçimlerinde de adı sık sık Demokrat Parti ile anılan ancak Cumhur İttifakı’na destek verdiğini açıklayan Yurdadoğ Mutlu’yu ofisinde ziyaret eden Şengül, verdikleri destekten dolayı Mutlu ve arkadaşlarına teşekkür etti. Toplantıya, İyi Parti’nin Torbalı yapılanmasına öncülük eden Ahmet Dalgıç başta olmak üzere çok sayıda İyi Partili vatandaş da katıldı. Ayrıca Ertan Ün, Adnan Coşan, Bülent Düz, Serap Ateş Kahveci, Fikriye Yalçın, Ahmet Yalçın, Şengül Çam Ün, Osman Şükrü Genç, İbrahim Öz, Mehmet Kandemir, Engin Tuna, Yılmaz Kömürcü, Mehmet Bayındır gibi MHP’de uzun yıllar aktif siyaset yapıp, daha sonra çeşitli sebeplerle istifa edip ayrılan birçok ismin de yer aldığı toplantı, oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

“TORBALI’YI DÜRÜST VE GÜVENİLİR KİŞİLER YÖNETMEYE DEVAM ETSİN”

Şengül'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Yurdadoğ Mutlu, “Bu nazik ziyaretlerinden dolayı sayın İl Başkanımız Aydın Şengül’e teşekkür ediyoruz. Bir tarafta ülkemizin güven ve istikrar ortamı için, diğer tarafta da Torbalı’mızın güvenilir ve dürüst kişiler tarafından yönetilmeye devam etmesi için, kişisel kırgınlıklarımızı bir tarafa bırakıp, ortak hedefimiz olan Cumhur’un zaferi için bir araya geldik. 31 Mart seçimi, kişisel hesaplaşmalara, kırgınlıklara, dargınlıklara kurban edilecek bir seçim değildir. Bizler biliyoruz ki şer odakları ülkemiz üzerinde kirli hesaplar yapmaktadırlar. Allah’ın izniyle onlara fırsat vermeyeceğiz. Milletimizle beraber, Cumhur İttifakı’nın zaferi için milli saflarda yerimizi alacağız. Ülkesinin ve milletinin geleceğini düşünen her vatandaş gibi, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen anlayışla siyaset yapan her ülkücünün, her milliyetçinin yeri Cumhur İttifakı’dır. Terör örgütleri ile aynı safta yürüyen, şerden beslenip dışardan kontrol edilen hiçbir siyasi oluşuma atacak oyumuz yoktur” dedi.

“İYİ PARTİ’YE VERİLEN EMANET OYLAR GERİ GELECEK”

Torbalı'da birçok MHP seçmeninin çeşitli sebeplerden dolayı partilerinden ayrılıp başka siyasi partilere oy verdiğini, ancak bu partilerin beklentilere cevap veremediğini belirten Mutlu, “7 Haziran seçimleri ile beraber başlayan bir sürecin sonunda Milliyetçi Hareket Parti’sinden kopmalar yaşandı. Özellikle koalisyon kurulmamasından dolayı bazı arkadaşlarımız tepkilerini göstermek amacıyla sadece bir seçimliğine başka siyasi partilere emanet oy verdiler. Ancak bugüne gelindiğinde bu siyasi partilerin yöneticiler bu emanetleri götürüp terör örgütlerinin desteklediği ve yönlendirdiği şer ittifaklarına sattılar. Bu emanete sahip çıkamadıklarını gösterdiler. Arkadaşlarımız bu partilerin bir proje olduğunu görmüş oldular. Bizlere de onlara kucak açmak düşüyor. Verdikleri desteklerden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

“EZAN, BAYRAK VE VATAN İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ”

31 Mart seçimlerinin ülkemizin milli birlik ve beraberliği için son derece büyük öneme sahip olduğunu hatırlatan Şengül, “31 Mart seçimleri siyasi partilerin üzerinde, milli birlik ve beraberliğimize etki edecek derecede hayati öneme sahip. Ülkemizin içerdeki ve dışardaki düşmanları, Cumhur İttifakı’nın ayağının tökezlemesini bekliyor. Ancak milletimizin yüksek şuuru ve ferasaeti sayesinde onlara hakettikleri cevabı bir kez daha vereceğimize inanıyorum. Bugün de Torbalı’ya gelerek Cumhur İttifakı’na desteğini açıklayan Yurdadoğ Mutlu başkanımıza ve ekibine teşekkür etmek istedim. Aramızda daha önce çeşitli sebeplerle partilerine küsmüş, bu tepkilerini de göstermek için son seçimlerde İyi Parti’ye oy vermiş arkadaşlarımız da bulunuyor. Vakit kırgınlık, dargınlık, küskünlük vakti değildir. Onlar gelir geçer. Vakit ortak değerlerimiz olan bayrağımız, ezanımız ve vatanımız için, milli birlik ve beraberliğimiz için, ülkemizin huzur, barış ve refahı için birlik olmak vaktidir. Bu nedenle ben buradan bir kez daha çağrıda bulunuyorum, daha önce hangi siyasi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar, ülkemiz ve milletimiz için ben tüm vatandaşlarımızı Cumhur İttifakı’nda bir araya gelmeye, Torbalı’da Adnan Yaşar Görmez’e, İzmir’de de sayın Nihat Zeybekçi’ye destek vermeye davet ediyorum” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.