Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül’den eğitim seferberliği hamlesi

Şengül’den eğitim seferberliği hamlesi

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin gençlik kolları başkan ve üyeleriyle biraraya geldiği toplantıda tüm kademelerde gençleşmeye gideceğini, kongrelerden sonra diksiyondan yakın tarihe kadar birçok alanda eğitim seferberliği başlatacağını ve il binasını adeta üniversiteye dönüştüreceğini belirtti. Gençlerle selfiede çeken Başkan Şengül, “Siz çalışın ben de sizin arkanızdayım” dedi. Gençlerle toplantı yaptı, selfie çekti, nasihat verdi....

  • Ege Postası
  • 21.02.2018 - 20:55

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Ankara’da gerçekleşecek olan İl Başkanları Toplantısı’na katılmadan önce akşam 19.00’da Gençlik Kolları ile buluştu.

İl binasında gerçekleşen ve AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe Gençlik Kolları başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Şengül, kongre sürecinin ardından hızla sahaya ineceklerini, ilde başlatacağı eğitim seminerleriyle İl binasının adeta bir üniversiteye dönüştürüleceğini açıkladı.

Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel ve teşkilat üyeleriyle selfie de çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Tecrübemizle abi olarak buradayız. Sizde de bu enerji var. Siz çalışın ben de sizin arkanızdayım” şeklinde destek verdi.

İLİ ÜNİVERSİTEYE ÇEVİRECEĞİM

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, tüm parti teşkilatına diksiyondan yakın tarih ve politikaya kadar pek çok alanda eğitim verilmesine yönelik bir çalışma başlatacağını dile getirerek, “Kongreler tamamlandıktan sonra sadece gençlik kolları değil tüm kademlerde eğitimler başlayacak. Diksiyon eğitiminden güncel konulara politikaya yakın tarihe kadar her alanda eğitim verilecek. İli üniversiteye çevireceğim” şeklinde konuştu.

PARTİNİN TÜM KADEMELERİNDE GENÇLERİNDEN YARARLANACAĞIZ

Partisinin tüm kademelerinde başlayan ve sürecek olan değişim sürecinde gençleşmeye gideceğini kaydeden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Partinin tüm kademelerinde gençlerden yararlanacağız. İl ve ilçe  yönetimlerinde gençleşmeyi istiyorum. Bu gençleşmede partinin teşkilatlarında yetişen ve gençlik kollarında görev yapan arkadaşlardan oluşacak” dedi.

BU KOLTUKLAR SİZİN, BAŞKANINIZ OLARAK YANINIZDA VE DESTEKÇİNİZİM

Toplantı bitiminde Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel ve gençlerle selfie de çeken Başkan Aydın Şengül, gençlik teşkilatına abi sıfatıyla nasihatlerde de bulundu. Gençlik teşkilatına, ‘Kendinizi yetiştirin, geliştirin, hem AK Partiye hem ülkeye yakışır genç siyasetçiler olun. Zaten bunları yaparsanız bu koltuklar sizin. Yarın öbür gün bu koltuklara gelip her şeyi yapabiliriniz. Siz çalışmak istedikçe abiniz ve başkanınız olarak yanınızda ve destekçinizim” sözünü verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.