Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şener'den sert açıklama: 'Bunu kim söylemişse şerefsizdir!'

Şener'den sert açıklama: 'Bunu kim söylemişse şerefsizdir!'

Partisinin Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Ankara’da görüşen CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, Egepostası'na açıklamalar yaptı. Şener, görüşmede taciz skandalıyla gündeme gelen partisinin Belediye Başkanı Mustafa Tosun hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle özür dilemediğini hata da işlediğine inanmadığını, sadece ‘Dikili’yi terk etsin’ açıklamasıyla haddini aştığını söyledi. Şener'den sert açıklama:

  • Ege Postası
  • 21.12.2017 - 14:06

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Belediyede güvenlik biriminde görevli bir kadın çalışanın taciz iddiasıyla gündeme gelen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun hakkında istifa etmesi ve Dikili’yi terk etmesi gerektiği konusunda açıklama yapan CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, partisinin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Ankara’da yaptığı görüşmede ne hata yaptığını ne de özür dilediğini açıkladı.

CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, taciz iddiasının gündeme gelmesinin ardından taciz skandalına adı karışan Başkan Mustafa Tosun ile birlikte Ankara’ya çağrılan ve burada CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından dinlendi. 

TORUN İKİ BAŞKANLA DA GÖRÜŞÜP UYARMIŞTI

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, taciz haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, elinde mahkeme kararları olduğunu ve durumun ortaya çıkmasının hemen ardından olayı ayrıntılarıyla ele alan bir basın açıklaması da yaptığını söyledi. Seyit Torun, her iki tarafı da dinledikten sonra Ataşehir Belediye Başkanı’nın görevden ayrılmasını örnek göstererek, “Başkanımızla ilgili durum ortada. AKP’liler hırsız diyor diye hırsız mı diyeceğiz şimdi'” diye sordu. Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Şener’e bu tip durumların araştırılmadan açıklama yapılmaması uyarısında bulundu.

Hakkında çıkan haberlerin ardından Egepostası'na konuşan İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener,  iddia edildiği gibi hatasını kabul edip, özür dilemediğini ya da açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, sert konuştu.

ÖZÜR DİLEMEDİM, HATA İŞLEMEDİM SADECE DİKİLİ’Yİ TERK ETSİN DİYEREK HADDİMİ AŞTIM!

CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, “Ben görüşmede ne özür diledim ne de hata ettiğimi söyledim. Öyle bir şey yok. Bunu size kim söylemişse şerefsizdir. Özür dileyen bensem ben şerefsizim. Hata da etmedim. Ben istifa etsin ve Dikili’yi terk etsin demiştim. Sadece Dikili’yi terk etmesi gerektiği yönündeki açıklamam da haddimi aştım. Bunun dışında özür dilemedim, hata da işlemedim. Konuyla ilgili başka bir açıklama yapmayacağım” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.