Dolar 32,5740
%0.1
Euro 34,9757
%0.42
Altın 2.419,780
%-0.14
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tipobet

Tipobet

Tipobet

  • Ege Postası
  • 27.08.2016 - 14:49

 

Tipobet Limited şirketi dünyasının öncülerinden birisi olarak uzun yıllardan beri sektörün içerisinde yer alıyor. Aynı zamanda her açıdan gelişmiş olan deneyimini daha da ileriye götürmek için sürekli olarak yenileniyor. Bir yandan şirketinin güvenilirliği diğer yandan ise kalitesi emin olun ki peşinizi bırakmayacak. Zengin spor leriyle dünyanın birçok noktasında fiziksel alanında da aktif olduğunu görebiliyoruz. Avrupa çıkışlı olup Almanya ve İngiltere merkezleriyle parlayan Tıpobet için şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi platformlarından birisi olduğu söyleniyor. Tabi bunu sağlayabilmek için bize sunduğu gerçekten takdir edilesi detaylar var. Tek maça oynatan, yüksek oranlar sunan, her maç için yüzlerce seçeneğiyle karşımıza çıkan platform hem maç öncesi hem de canlı olarak çilere kucak açıyor.

Tipobet Bahis Şirketi Hangi Ülkelerde Etkin'

Özellikle Almanya ve İngiltere ana merkezlerinin yer aldığı ülkeler. Yani bir anlamda Tipobet365 Avrupa'nın göbeğinden çıkmış olan bir şirket. Dolayısıyla tüm Avrupa ülkelerine yayılan bir şirketi olmasına şaşırmamak gerekiyor. Etkisi altına aldığı coğrafyalar arasında Rusya ve Balkan ülkelerinin de bulunduğunu söylemek gerekiyor. Bu ülkelerde en sık tercih edilen sitesi Tıpobet olarak istatistiklere yansıyor. Bunun sebebi de fiziksel bürolarının açık olmasıdır. Yani insanlar yalnızca online için değil, aynı zamanda fiziksel olarak bayiden oynama şansını da Tipobet365 ile yakalıyorlar.

Türkiye'de Tipobet Yasak Mı'

Bayi olarak Tıpobet Türkiye sınırları içerisinde maalesef ki hizmet sunamaz. Bunun sebebi ülkemizin kanunlarıyken Avrupa Birliği ülkelerinde sahip olduğu Curacao lisansıyla faaliyet gösteriyor. Tüm Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olan lisansın Türkiye'de geçerliliğinin olmaması ise sektörüne en büyük darbeyi vuruyor. Bu tarz kaliteli sitelerinin yasal olmayan, hatta kaçak sitesi olarak anılmasına sebep oluyor. Yine de Türkiye'de en aktif hizmet sunan platformlar arasında olmaktan vazgeçmeyen Tipobet her engellemenin ardından tekrar alternatif bir domain ile hizmet sağlıyor. Böylece müşteri memnuniyetini üst safhalara çıkarıp hiçbir biçimde mağduriyet sağlamaması en büyük avantajı oluyor. Kesintisiz hizmet adına hem site üzerinden hem de mobil cihazlardan her an ulaşılabilir olmayı başarıyor.

Tipobet365 Üyelik İşlemleri

Tipobet365 üye ol seçeneğine tıkladığınızda karşınıza üç aşamalı bir form çıkmaktadır. Bu form sizin bilgilerinizden oluşarak maksimum 5 dakika içerisinde dünyasının uç noktasına atacağınız adımın altın anahtarını sembolize ediyor. Dolayısıyla üyelik işlemlerinde doğru ve eksiksiz bilgiler sunmayı unutmayın. Yapacağınız lerin ardından para çekme işlemi yaparken sorun yaşamamanın temel prensibi üyelik bilgilerinizin doğru ve birbiriyle çelişmeyen şekilde sunulmasıdır. Üyelik formunun içeriğinde kişisel bilgiler, hesap bilgileri ve iletişim bilgileri isminde üç ana kısım dikkat çekiyor. Tamamını doldurduktan sonra ise 18 yaşından büyükseniz avantajlı ten faydalanmamak için hiçbir engeliniz kalmıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.