Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu ve Yıldız'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret! Çifte açılış daveti

Selvitopu ve Yıldız'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret! Çifte açılış daveti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi tarafından yaptırılan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek 5 yıldızlı otel standartlarına sahip Kız Yurdu'nun açılışına Kılıçdaroğlu'nu davet etti. Selvitopu ve Yıldız'dan sürpriz ziyaret

  • Ege Postası
  • 05.08.2019 - 18:27

EGEPOSTASI- CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İnsan Yıldız ile Karabağlar Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Selvitopu, Ankara'ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

İlçe Başkanı Yıldız, satın aldıkları yeni ilçe binasının tapusunu Kılıçdaroğlu'na sunarken, Belediye Başkanı Selvitopu da hayata geçirdiği projelerle ilgili CHP liderini bilgilendirdi.

Nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçeler baz alındığında oyunu en çok artıran ilçe olan Karabağlar'ın yerel seçim sonuçları ile ilgili değerlendirme yapılan görüşmede Kılıçdaroğlu'nun çalışmalardan dolayı her iki başkanı da tebrik ettiği ifade edildi.

Görüşmede Yıldız’ın Kılıçdaroğlu’na; “Adalet Yürüyüşünden beri toplumsal muhalefeti örerek gelip yakalanan başarının mimarı oldunuz. Bu anlamda Karabağlar İlçe örgütünün size selamlarını getirdim” dediği aktarıldı. 

Başkan Selvitopu, prestij projelerinden, Karabağlar Belediyesi tarafından yaptırılan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu hakkında da Genel Başkan'a geniş bilgi verdi. Ardından da Kılıçdaroğlu'nu açılış programına davet etti. Başkan Selvitopu'nun davetine olumlu yaklaşan ve çalışma programının durumuna göre karar vereceğini belirten Kılıçdaroğlu, Karabağlar'da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında övgüyle söz etti ve kız yurdu gibi önemli bir projenin hayata geçirilecek olmasından da duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Selvitopu'nu kutladı. Öte yandan İlçe Başkanı Yıldız da Kılıçdaroğlu'nu satın alınan ilçe binasının açılışına davet ederken, iki açılışın aynı  güne denk getirileceği ifade edildi.

Salıcı ve Torun'u da ziyaret ettiler

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Selvitopu ve Yıldız, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun'u da makamlarında ziyaret ederek başta Kız Yurdu olmak üzere Karabağlar'da yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.