Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu: Siyaseti bitirdik, hizmete yoğunlaştık

Selvitopu: Siyaseti bitirdik, hizmete yoğunlaştık

İkinci kez Karabağlar Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Muhittin Selvitopu’nu, federasyonlar, dernek başkanları ve yönetimleri, siyasi parti ve sendika temsilcileri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Başkan Selvitopu, Karabağlar’a 5 yıl daha hizmet edeceklerini belirterek,“Karabağlar'daki vatandaşlarımız bir kez daha bizi bu göreve layık gördü. Biz de adil ve eşit hizmet götürerek onlara layık olmaya devam edeceğiz. Bize oy versin, vermesin herkesin başımızın üzerinde yeri var. Artık seçim geride kaldı. Siyaseti bitirdik, rozetimizi bir kenara koyup hizmete yoğunlaştık.” diye konuştu. 'Rozeti çıkarıp, hizmete yoğunlaştık'

  • Ege Postası
  • 20.04.2019 - 11:06

Karabağlar Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Başkan Muhittin Selvitopu’na yoğun ziyaretler sürüyor.  Saadet Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Adem Aktaş, Belediye İş 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ve yönetimi, Bitlisliler Dernek Başkanı Mustafa Çağlar ve yönetim kurulu, Atatürkçü Düşünce Derneği Karabağlar Şube Başkanı Gülten İmrak ve ekibi, Ardahan Göle Tahtakıran Derneği Başkanı Muzaffer Sarıtaş, Erenler Derneği Başkanı Rıza Ercan ve yönetimi, KADGÜC Başkanı Kerime İlgezdi, Türkiye Emekli Subaylar Dernek Başkanı Cengiz Tatar, Burdurlular Dernek Başkanı Hüseyin Yıldız, Demokrasi Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Talat Özmen, Konyalılar Federasyonu Başkanı Yusuf Devebacak ve yönetimi, Urfa Dernek Başkanları Abdülkadir Alkan ve Kemal Dağtekin, Tokatlılar Federasyonu Başkanı Cemalettin Can ve İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç ve alt dernekleri, Başkan Selvitopu'nu makamında ziyaret ederek kutladı.

Herkesin başımın üstünde yeri var

Yapmış oldukları ziyaret için tüm konuklara teşekkür eden Başkan Muhittin Selvitopu da, tüm Karabağlar’a eşit hizmet vurgusu yaptı. Tekrar başkan olduğunu ve Karabağlar’da bulunan 500 bin insana karşı sorumlulukları bulunduğunu ifade eden Başkan Selvitopu, “Artık seçim geride kaldı. Siyaset bitirdik, rozetimizi kenara koyup hizmete yoğunlaştık. Şimdi Karabağlar’daki 500 bin insanımıza adil ve eşit hizmet etme zamanı. Oy versin vermesin, herkesin başımızın üzerinde yeri var” dedi. Selvitopu ayrıca kendilerini ziyaret eden sivil toplum kuruluşlarıyla,  Karabağlar’da daha önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de birlikte güzel çalışmalar yapacaklarının altını çizdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.