Dolar 32,6473
%0.53
Euro 34,8191
%0.25
Altın 2.513,540
%1.17
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu referandum ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

Selvitopu referandum ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yaklaşan referandum öncesi mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Selvitopu, önceki gün ilçede bulunan General Asım Gündüz ve Cennetoğlu mahallelerini ziyaret etti. Başkan Selvitopu mahalle mahalle gezdi

  • Ege Postası
  • 16.03.2017 - 11:17

Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu referandumu, Karabağlar'da 3 yıl içerisinde gerçekleştirilen hizmetleri ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projeleri anlatmak için esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Selvitopu’nun bu kez durağı General Asım Gündüz ve Cennetoğlu Mahalleleri oldu.

Tüm esnafı, kahvehaneleri ziyaret eden Selvitopu,  caddeden geçen, duraklarda bekleyen vatandaşlarla da sohbet etti. Çocuklara hediye dağıttı.

Katılımın önemine vurgu yaptı

Başkan Selvitopu’nun mahalleleri ziyaretine General Asım Gündüz Mahalle Muhtarı Saim Keskin ile Cennetoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Ölmez ile Belediye Meclis Üyesi Baki Durmuş da eşlik etti.  Mahallede bulunan tüm esnafları dolaşan ve onlara “Hayır”lı işler dileyen Başkan Selvitopu, ayrıca sokakta gördüğü vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.

Kahvehaneleri de dolaşan ve vatandaşlarla oturup çay içen Selvitopu, Karabağlar’ın değişen imar planları ve mahallelerde yapılan çalışmalarla da ilgili bilgiler verdi. Vatandaşların isteklerini tek tek not alan Başkan Selvitopu,  referandum oylamasına tüm vatandaşların katılmasının önemine değindi.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.