Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu'ndan dayanışma mesajı

Selvitopu'ndan dayanışma mesajı

Karabağlar ilçesindeki 120’ye yakın sivil toplum kuruluşunun katıldığı toplantıda konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  Karabağlar'da birlik ve beraberliğin, dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

  • Ege Postası
  • 28.10.2017 - 16:24

Karabağlar Kent Konseyi'nin düzenlediği "Sivil Toplum Kuruluşları Tanışma ve Dayanışma Kahvaltısı" büyük ilgi gördü. Karabağlar Belediyesi Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıya Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Atatürkçü Düşünce Derneği Karabağlar Şubesi Başkanı  Fevzi Özelli, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık, İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Beşir Tunç, Karabağlar Bitlis İli ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği (BİSİAD) Başkanı aynı zamanda Karabağlar STK Güçbirliği Platformu Kurucusu Mustafa Çağlar ve Tokatlılar Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Karabağlar Kent Konseyi  STK Meclisi Başkanı Cemalettin Can, Anadolu Birliği Federasyon Başkanı Koç Ali Al, Ege Van Federasyon Başkanı Ercan Turan, Konyalılar Federasyon Başkanı Mehmet Aydoğan, İzmir'de faaliyet gösteren diğer derneklerin başkanları  ile belediye başkan yardımcıları katıldı.

Kahvaltıda açılış konuşmasını yapan Karabağlar Kent Konseyi STK Meclisi Başkanı Cemalettin Can, kahvaltıya katılanların Cumhuriyet Bayramları'nı kutlayarak, yeni kurulan STK meclisinin başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti.

STK'LARIN GÜÇLÜ OLMASI ÇOK ÖNEMLİ

Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık da kahvaltıya katılan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederek, Karabağlar'ın henüz oluşumunu tamamlayamamış bir ilçe olduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşlarının gücü ile Karabağlar'ın kalkınmasında büyük rol oynayacağını söyledi. STK'ların güçlü olmasının ilçede önemli olduğunu belirten Işık, Kent Konseyi ve STK'ların birlikte çalışması ile Karabağlar'da hayatın daha güzel olacağını da vurguladı.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu konuşmasında belediye sivil toplum kuruluşları olarak kente sahip çıkmanın önemli olduğunu belirtti. Karabağlar Belediyesi olarak ilçedeki tüm STK'ları bir araya getirmek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Selvitopu, "Birlikte olmanın gerekliliğine inanıyoruz. Karabağlar'ın gelişmesi, refahın artması, ekonominin gelişmesi, ticaretin gelişmesi, düzenli bir kent dokusunun olması için bir arada olmak zorundayız. Sadece yerel yönetimlerin çabaları yetmiyor, STK'lar tarafından da desteklenir ve benimsenirse daha büyük anlam kazanır"dedi.

KARABAĞLAR KENTSEL DÖNÜŞÜMLE İVME KAZANACAK

Kahvaltıya katılan STK'ların Cumhuriyet Bayramı'nı da kutlayan Başkan Selvitopu, ülkeye ve Cumhuriyet'e sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Karabağlar'da birlik ve beraberliğin önemine de değinen Selvitopu, "Karabağlar'da hangi siyasal düşünceye sahip olursak olalım ilçemize sahip çıkmalıyız" dedi. Karabağlar'da kentsel dönüşüm ile ilçenin ivme kazanacağını vurgulayan Selvitopu, ayrıca "Karabağlarlı" olma bilincine ilçede yaşayan insanların sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Başkan Selvitopu son olarak Karabağlar Belediyesi'nin projelerinden ve ilçeye kazandırılacak yeniliklerden de söz ederek, Karabağlar'ı STK'larla birlik ve beraberlik içerisinde yarınlara taşıyacaklarını ifade etti.

Konuşmaların sonunda soru cevap bölümüne geçildi ve STK temsilcileri, tek tek söz aldı. Etkinlik bitiminde STK'lar ve Başkan Selvitopu Türk Bayraklarıyla hatıra fotoğrafı çekildiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.