Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu KARBEM'de velilerle buluştu

Selvitopu KARBEM'de velilerle buluştu

Karabağlar Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencilerin kaliteli ve ücretsiz eğitim alması için kurulan Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi'nde(KARBEM) 8. sınıflara yönelik veli toplantısı düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 19.03.2017 - 11:42

Yeşil Ev’de düzenlenen toplantıda KARBEM yetkilileri velilere TEOG sınav sistemi, sınav takvimi programı ve çocukların durumuyla ilgili bilgilendirme yaparken, tercih döneminde hata yapılmaması için mutlaka KARBEM’deki eğitmenlere gelinmesi çağrısı yaptılar.

KARBEM’e her türlü desteğe devam edeceğiz

Eğitmenlerin sunumunun ardından konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, göreve geldikleri günden bu yana KARBEM’e her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirterek, “Burada okuyan çocuklar bizim çocuklarımız ne kadar donanımlı yetiştirirsek bu ülkeye o derece faydalı olurlar.” diye konuştu.

Karabağlar’da girilmedik okul kalmadı

Eğitim desteğinin KARBEM’in yanı sıra ilçede bulunan okullara da yapıldığını belirten Başkan Selvitopu, Karabağlar’da girilmedik okul kalmadığını, okullarda her türlü bakım, tamirat, boya ve badana yapıldığının altını çizdi ve bundan sonra da çalışmaların devam edeceğini, çocukların ne kadar iyi eğitim alabilirlerse o derece motive olacaklarını söyledi.

Herkesin başımızın üzerinde yeri var

Karabağlar Belediyesi olarak kaynakları doğru değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Selvitopu, ilçede eksikleri bildiklerini, amaçlarının ileride insanlar sokağa çıktıklarında güler yüzlü olacakları bir ilçe yapmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Seçimde sonra kendisine oy veren veya vermeyenin de bizim insanımız olduğunu ifade eden Selvitopu, “Farklı düşüncelerin olması bizi motive eder. Herkesin başımızın üzerimde yeri var. Böyle çalışıyoruz böyle bakıyoruz, herkese eşit mesafedeyiz” dedi.

Selvitopu son olarak bin 300 öğrenciye hizmet veren KARBEM eğitim merkezini başka mahallelerde de açarak sayıyı 5 bin -10 bin'lere çıkarmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

119 soru yapan öğrenciyi tebrik etti

Başkan Selvitopu konuşmasının ardından vatandaşlarla karşılıklı sohbet etti. KARBEM Yetkilisi Hakkı Karadeniz, öğretmenler muhtarların da bulunduğu veli toplantısında TEOG birinci sınavında Erdinç Uğur Karataş adlı öğrencinin 120 soru üzerinden 119 soru yaptığını açıkladı. Bunun üzerine Başkan Selvitopu, Karataş'ı ve diğer öğrencileri başarıyla yetiştiren Hakkı Karadeniz başta olmak üzere öğretmenlere de teşekkür etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.