Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selvitopu: İzmir basınının yanındayız

Selvitopu: İzmir basınının yanındayız

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen'i makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 19.07.2017 - 10:20

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle İGC'yi ziyaret ettiğini söyleyen Selvitopu, “Basında sansürün kaldırılması çok önemli. Ancak aradan geçen yıllara karşın medyanın sorunları azalması gerekirken arttı. Türkiye'de gazeteciler zor koşullar altında çalışıyor ve baskıya maruz kalıyor. Bunun farkındayız ve elimizden geldiğince İzmir basının yanında yer alıyoruz. Tüm yerel yönetimlerin de basını desteklemesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Selvitopu ayrıca ziyarette, Karabağlar Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Belediyenin kentsel dönüşüm ve planlama alanında çalışmalar yürüttüğünü anlatan Başkan Selvitopu, şunları söyledi:

“Bunlar uzun vadeli çalışmalar. Hemen sonuçlarını göremiyorsunuz. Ancak kentsel dönüşüm ve planlama bittikten sonra sonuçlarını merak ediyorum. Şu anda çalışmalarımız belirli bir olgunluğa ulaştı. Dönüşüm çalışmaları çok iyi gidiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm projeleri tamamlandığında Türkiye'ye model olacak. Yapılan dönüşüm çalışmalarının en önemli özelliği uzlaşma esaslı olması ve kimseyi mağdur etmemesi. Buna çok dikkat ediyoruz. Çalışmaları parçacı bir yaklaşımla değil ada bazlı yapıyoruz. Yaptığımız işler ile Karabağlar'ın geleceğine yön verdik. Çalışmaların ardından ilçemiz daha çok yeşil alana, pazar yerlerine ve kültür, sanat ve spor merkezlerine de kavuşacak.”

İGC Başkanı Misket Dikmen de, Selvitopu'na ziyarettinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, İGC Başkan Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Dilek Gappi ve Murat Attila da yer aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.