Dolar 32,5610
%0.27
Euro 34,6856
%-0.13
Altın 2.490,750
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuklular lösemili çocuklara gülmeyi bağışlayacaklar

Selçuklular lösemili çocuklara gülmeyi bağışlayacaklar

Efes Selçuk Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde somut adımlar atmaya devam ediyor. Kentin farklı noktalarına yerleştirilen ve üzerinde “Bana Gülmeyi Bağışla” yazan LÖSEV Bağış Kumbaraları sayesinde artık Efes Selçuklular da lösemili çocukların hastalıkla mücadele sürecine destek olacak. LÖSEV Bağış Kumbaraları Efes Selçuk’ta

  • Ege Postası
  • 14.09.2019 - 12:14

Efes Selçuk Belediyesi Hizmet Binası, Selçuk Efes Kent Belleği, Cafe Carpouza, Kadın Danışma Merkezi, Gazi Kafe, Efes Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesisleri, Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’ne yerleştirilen LÖSEV Bağış Kumbaraları ile Efes Selçuk’un yardım eli lösemili çocuklara uzanacak.  LÖSEV İzmir Şubesi İl Koordinatörü Gökçe Demirtaş ve Aile Komitesi Başkanı Emine Bulut, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’i makamında ziyaret ederek; gösterilen duyarlılığa teşekkür ettiler. 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyecilik yolunda somut adımlar atmaya devam ediyor. Başkan Sengel, ilk olarak kendisine gönderilmek istenen tebrik çiçekleri yerine “Bizim en değerli çiçeğimiz eğitilmiş çocuklarımızdır” diyerek   ÇYDD’ye bağış yapılması çağrısında bulunmuştu. 

Özel günlerde protokol üyelerine gönderilecek hediyelerin de lösemili çocuklara destek olan LSV Dükkan’dan seçilmesi suretiyle önemli bir farkındalığa imza atan Başkan Sengel; aynı duyarlılığı 6- 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Efest kapsamında yer alan Cem Adrian Konseri’nde de gösterdi. Efes Selçuk Belediyesi ve Türk Eğitim Vakfı arasında yapılan işbirliğiyle müzikseverler eğitim için çalışan vakfa yapılan bağışlarla Cem Adrian’ı dinleme şansını elde ettiler. 

ARAMIZDA BİR KÖPRÜ VAR

Göreve geldiği ilk günden bu yana eğitime ve çocuklara verdiği önemi attığı adımlarla birleştiren Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel son olarak kentin farklı noktalarına yerleştirilen LÖSEV bağış kumbaralarıyla Efes Selçuklularla lösemili çocuklar arasında köprü kurmanın kendilerine mutluluk verdiğini belirterek; “ Göreve geldiğimiz günden bu yana attığımız adımlarda her zaman çocuklarımızı, eğitimi, dolayısıyla geleceğimizi düşündük. Tebrik çiçeği göndermek isteyenler eğitime destek versin istedik. Özel günlerde hediyelerimizi LSV Dükkan’dan seçtik, bunu bir gelenek haline getirerek sürdüreceğiz. Çünkü hepimiz için bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli bir hediye olmadığı kanaatindeyiz.   Cem Adrian ile Efest’te eğitime destek olduk. Şimdi de kentimizin odak noktalarına LÖSEV Bağış Kumbaralarını yerleştirdik. Artık lösemili çocuklarımızla aramızda bir köprü var. Ve tüm bunlar bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.